2024. április 29. - Péter

Szeretnék végigfolyni az arcodon és meghalnék az ajkadon

A Csillag születik három ifjú kiscsillagát, Veres Robit, Brasch Bencét és Horváth Tamást ezrével halmozzák el a csajok nem ritkán szexuális ajánlattételt is tartalmazó szerelmeslevelei.
2009. november 26. csütörtök 09:53 - HírExtra
„Te egy álompasi vagy”, „Irtó sexy vagy, imádlak”, „Szeretnék végigfolyni az arcodon és meghalnék az ajkadon”, „Nem jön álom a szememre, bárcsak itt lennél és átölelnél!”, „Akarlak!”

Ilyen és ezekhez hasonló üzenetekkel lepik el a rajongók a Csillag születik rapperének, Veres Robinak és két énekesének, Bracsh Bencének és Horváth Tamásnak a postaládáját. A szívtipró srácok már az utcára sem tudnak kilépni anélkül, hogy valaki meg ne szólítaná őket.

”Ezrével kapom a leveleket, és rajongói oldalakat is létrehoztak számomra. A minap egy iskolában léptem fel, ahol sikongattak a lányok. Szinte sokkoltak a történtek” – árulta el Brasch Bence. Barátja, Horváth Tamás számára sem ismeretlen a helyzet. Sőt a tizenhét éves dunaújvárosi énekesnek ha lehet, még elszántabbak a rajongói.

”Az utcán megnéznek, felnevetnek mellettem a lányok. Megszerezték a titkos e-mail címemet és a telefonszámomat. Nemegyszer hajnalban megcsörgetett valaki, ezért számot kellett cserélnem” – magyarázta Tamás, aki azért ugyanakkor nagyon hálás a rajongói támogatásának. Amíg Tamás párkapcsolatban él, és meg sem fordult a fejében a csajozás gondolata, Veres Robi önfeledten élvezhette a hölgyek kitüntető figyelmét. Az RTL Klub tehetségkutatójának mezőtúri dumaládáája ugyanis két hét szinglilét után becsajozott.

„Két hete lett vége az előző kapcsolatomnak. A lakóhelyünk közti hatalmas távolság miatt csak hétvégén tudtunk találkozni. Ráadásul mióta a Csillag születik elindult, azóta ezek az alkalmak is megritkultak. Nem volt könnyű szakítani! Rengeteg levelet kapok, és pont egy ilyennek köszönhetem, hogy kialakulóban van egy új kapcsolat, de erről még korai lenne bármit is mondanom. Nincs okom panaszra a csajok terén. Ha kell, akkor a szövegemmel leveszem a lábáról a nőket” – vallotta McDc.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását