2024. április 18. - Andrea, Ilma

A Csillag születik utált embere

Kiverte a biztosítékot Fáy Miklós. A brutális kritikus ezúttal a szokásosnál is keményebb volt – mindenkinek elege van beszólásaiból.
2009. november 16. hétfő 12:59 - HírExtra
Fáy Miklós, a tehetségkutató műsor legkegyetlenebb zsűritagja kiverte a biztosítékot a nézőknél. A kíméletlen kritikus hétvégi teljesítménye felháborította a rajongókat, égtek a vonalak az RTL Klub stúdiójában, több százan Fáy menesztését követelték. Nem lepődhetünk meg azonban a felháborodás-áradaton, hiszen a komolyzenei újságíró még a szokásosnál is élesebb szavakkal illette a fellépőket.

„Pontosan meg tudom mondani mit érzek, nem érzek semmit. Ez a produkció meg sem rendített” – értékelte a kritikus Végvári Eszter produkcióját, majd a Vocal Geg Session következett, akik Fáy szerint nem tudnak énekelni.

A belelendült újságíró következő áldozata a SID zenekar volt.

”Ez nyamvadt volt. Kicsit alszotok a színpadon. Egy számba besűríteni azt, amit mondani szeretnétek, na ez az, ami nem sikerült” – fejtegette nem túl hízelgő véleményét Fáy a SID zenekarnak. Az együttes énekese, Zsidek Péter nem vette szívére a történteket, azonban megvan a maga véleménye a dolgokról. A frontember úgy véli, kritikus az lehet, aki letett már valamit az asztalra, és Fáy Miklós nem tartozik ezen személyek közé.

„Fontos megjegyeznem, hogy nagyon hálás vagyok az RTL Klubnak, amiért támogattak minket, hiszen az egyetlen zenekar voltunk, amelynek lehetőséget adtak. Fáy Miklós üzenetét nem hallottam pontosan, amikor kijöttünk, akkor megcsörrent a telefonom, és ismerősök tájékoztattak, hogy mit is mondott. Elfogadom a kritikáját, bár én kritikusnak olyan személyt választok, akit szakmailag elismerek, és akit példaképnek tartok, Kóbor Jánost például. Vele volt szerencsém már egy színpadon játszani, fontos számomra a véleménye. A műsor után csak annyit kérdezett tőlem: Ki az a Fáy Miklós?” – volt érezhető némi sértődöttség Zsidek szavaiban.

Azonban itt nem ált meg az osztógép: az elemében lévő kritikus kíméletlen nyilai a Golden Pyramidot is célba vették.

„Az már nem bánt, hogy kiestünk, csak az, hogy ennyire leírtak minket. A társamat, Jankát nagyon megviselték a történtek” – mondta el Budai László, a formáció artistája.

„Valóban rengeteg telefon érkezett, sokaknál kiverte a biztosítékot Fáy kemény kritikája” – nyilatkozta Rényi Ádám, az RTL Klub kommunikációs igazgatója. „Fáyt, ahogy a többi zsűritagot is, azért kértük fel a szereplésre, hogy elmondja a véleményét. Ha valakinek nem tetszik a zsűri döntése, megváltoztathatja a szavazatáal.”
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását