2024. május 13. - Szervác, Imola

Híresek és betegek

Legyen szó egy hétköznapi emberről, vagy egy igazán ismert sztárról, mindenkinek lehetnek problémái a magánéletében. Alábbi cikkből megtudhatjuk, hogy melyik külföldi celeb milyen betegséggel küzd.
2009. október 24. szombat 17:05 - Győry S. József
Az ember mindig többet akar annál, mint ami megadatott neki. Vágyunk valami extravagáns ruhadarabra, és úgy érezzük, hogy mi lennénk a legboldogabb emberek a földön, ha megadatott volna nekünk eme áhított tárgy. Megszerezzük, ideig-óráig hihetetlenül boldogak vagyunk, aztán feltesszük a kardinális kérdést: nem kellene egy másik extravagáns ruhadarab? Mondjuk egy cicomás pizsama? Rosszabb esetben a kapcsolatokkal állunk ugyanígy. Egyik nap vele, másik nap amazzal. Fűvel-fával, éljen a bioszex. És talán nem is érdekel minket, hogy mennyire gázolunk bele a másik fél lelkivilágába.

De mi a helyzet akkor, ha már minden földi javunk megvan, amire ember vágyakozhat, és pénzért megvehet? Nem tudom, hisz nekem még szükségem lenne egy új plüssmackóra és egy olajfúrótoronyra. De helyettem meséljenek erről a világsztárok. Siker, pénz, csillogás… de valami hiányzik. És ez jobb esetben a reggeli feles. Rosszabb esetben pedig…

Alkoholisták

David Hasslehoff: A korábban Hollywood szívtiprójának számító színész-énekes mostanában a rivaldafény helyett a detoxikálókat részesíti előnyben. Második felesége, Pamela Bach 17 év házasság után az alkoholizmusa miatt vált el férjétől 2006-ban, miután az elvonókúrák semmit sem segítettek. Ennek meglett az eredménye. A Baywatch és a Knight Rider egykori sztárja ezen év májusában az intenzív osztályra itta magát. Lánya találta meg a színészt öntudatlan állapotban az otthonában, életjelet már alig mutatott. Az alkoholszintje 3,9 ezrelék volt, amitől az emberek többsége már kómába kerül. Életét megmentették, de karrierje romokban hever. Mi állhat az alkoholizmus hátterében? Hasselhoff a mai napig volt feleségét hibáztatja ezért, tehát valószínűleg – ha hihetünk a sztár szavainak – súlyos családi probléma áll az ügy hátterében. De vajon lesz-e kiút számára?

Brad Pitt: Angelina Jolie és Brad Pitt házassága sem a legkiválóbb. Ez ismert tény, ám ami az újdonság erejével hat, az Pitt alkoholizmusa. Többször látták már szórakozóhelyekről éjszaka hazabotorkálni, rákvörös fejjel. „Brad alkoholba fojtja a bánatát. Az élete kész őrület, azért iszik, hogy megnyugodhasson, ellazulhasson" – árulta el a színész egyik barátja. Tragikus eset, és az is szomorú, hogy nejével sincs minden rendben. De erről később.

Drogfüggők

Amy Winehouse: A kisasszonyt senkinek sem kell bemutatnom. Mindössze 26 esztendős, de már ötszörös Grammy-díjas az angol soul, dzsessz és rhythm and blues-énekesnő és dalszövegíró. Valamint a függőségek nagyasszonya és a „hivatásos” kábítószeresek példaképe. Nehéz volt eldöntenem, hogy melyik kategóriába illesszem be a hölgyet – ugyanis aminek lehet, annak ő mind rabja –, de végül a drog mellett döntöttem.

Két esztendeje egy európai koncertturné alkalmával Berlinben lépett fel, és itt megtörtént vele az, ami minden profi előadóművész legszörnyűbb rémálma: több helyen elfelejtette a szöveget, valamint nem egy dalnak kellett újra nekigyürkőznie. Tavaly Amy Winehouset figyelmeztették az orvosai, hogyha nem hagy fel a drogokkal, akkor nem csak az arcbőrét, hanem az egész testét is maradandó hegek fogják borítani, ugyanis egy impetigo nevű fertőző bőrbetegséget kapott el. Ezt a betegséget magyarul ótvarnak nevezik. Amy ekképpen kommentálta az esetet: „Azt mondták, örökre így nézek majd ki, ha nem hagyom abba a drogozást. Mi lesz velem akkor, így Blake se fog szeretni! De mit csináljak, ha nem tudom abbahagyni?" Barátja, Blake Fielder-Civil egyébként az énekesnő drogdílere is egyben…

Kate Moss: „A világ legcsúnyább szupermodellje” már zsenge tinilány korában drogfüggő volt. Talán ez az ára a hirtelen jött ismertségnek, főként, ha egy gyerekről van szó. Egy spanyolországi fotózáson 16 esztendősen már kipipálhatta élete első túladagolásos élménye mellett rublikát, életét a barátai mentették meg, akik szerencsére a modell mellett voltak. A modell azóta is botrányairól ismert leginkább, drogozásairól, alkoholizálásáról, orgiáiról. Naponta 30 szál cigarettát szívott el akkor is, amikor gyermekével volt terhes. Utolsó tartósabb kapcsolata Pete Doherty zenésszel volt, testét és lelkét nagyon megviselte az önpusztító életmód. Harminchárom éves ugyan, de már szinte egyáltalán nem hasonlít régi önmagára.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását