2024. április 29. - Péter

Szexi szinglik

Egy új mozi van készülőben, a Szinglik éjszakája már most nagy sikernek örvend, mert az új produkció teljes mértékben a felnőttek szórakoztatására készül.
2009. szeptember 16. szerda 19:09 - HírExtra
Újabb magyar sikerprodukció készül Sas Tamás keze által, akihez az S.O.S. szerelem!, a 9 és fél randi, az Apám beájulna, a Presszó, az Egy bolond százat csinál, vagy a Kalózok című népszerű filmek köthetőek. Az új produkció a Szinglik éjszakája címet kapta, és hollywoodi mintára készült, egyedül szórakoztatás céljából. A helyszín Eger, a város gyönyörű arcát szeretné bemutatni a rendező.

Történet röviden


Négy barátnő, Juli (Hámori Gabriella), Edit (Nagy Ilona), Zsófi (Gallusz Niki) és Adrienn (Szávai Viktória) gyerekkorában megfogadja: soha nem mennek férjhez. A négy csinos, okos, művelt, a húszas évei végén járó lány tartja is magát a kijelentéshez, ám Juli egyszer csak megszegi a valamikori esküt, mondván megtalálta az Igazit egy angol arisztokrata személyében. A három barátnőt kész helyzet elé állítja és bejelenti: házasodni készül, méghozzá ma este.

A lányok, akiket villámcsapásként ér a hír, máris egy esküvői ruhaszalonban találják magukat, talpig selyembe öltöztetve. Juli vőlegényének kilétét számukra egyelőre homály fedi, azonban hamarosan egész máson kell törniük a fejüket, ugyanis amíg Julival hazafelé tartanak egy egri bankból a gyűrűvel, Róka, a helyi maffiózó szerencsejáték-függő megbízottja fondorlattal elrabolja tőlük a vőlegény és családja számára a boldog házaséletet szimbolizáló, felbecsülhetetlen értékű antik ékszert. Editnek, aki testőrként dolgozik, és mellékesen tapasztalata is van a bűntények felderítésében, felajánlja Julinak, hogy ő és a lányok visszaszerzik a gyűrűt. Juli hazamegy mit sem sejtő vőlegényéhez, és igyekszik helytállni az esküvői előkészületekben.

Edit, a harcias testőr, Adrienn, a valamikori modell, most főzőshow-háziasszony és Zsófi, a kissé szeleburdi, de rendkívül kifinomult gondolkodású szobrászművész az ékszer nyomába erednek. Képtelen kalandok sora kezdődik ezzel a három lány számára, akik mindent bevetve, még az életüket is kockáztatva igyekeznek visszaszerezni barátnőjük boldogságának zálogát. A lányok a kaland végére belátják, a kamaszkornak vége, és a kezdeti ellenállás után végérvényesen elfogadják: az élet rendje az, hogy mindenki megtalálja a párját, és az igazi barátság nem állhat a szerelem útjába.

Siker mozi a láthatáron?

A történet első olvasásra kicsit kusza, de mindenképpen aranyos, és szerethető. A színésznők neve garancia arra, hogy a nézők nem maradnak vicces, és abszurd jelenetek nélkül, így egy pillantást mindenképp érdemes lesz a filmre vetni. Erre garancia lehet még maga a rendező neve, Sas Tamásé. A producer Cirkó József lesz, aki több nemzetközi filmben is segédkezett, s melléjük társult be Dér Tamás is. Ő a Magyar Forgatókönyvírók Egyesületének alapítója, és alelnöke. Olyan filmek kötődnek a nevéhez, mint a Made in Hungária, a Pillangók, vagy az S.O.S. szerelem!.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását