2024. április 29. - Péter

Sztárok a Moziünnepen!

Nem csak olcsóbban filmezhetünk a négy nap alatt, hanem találkozhatunk a Barátok közt sztárjaival, Szujó Zoltánnal, Peller Mariannal, Beleznay Endrével, vagy akár Cseh Lacival is. A szervezők a gyerekekre is gondoltak, lesz élő szerepjáték, és tengerimalac simogató is.
2009. szeptember 16. szerda 13:09 - Kővári Adrienn
Csütörtökön immár hatodik alkalommal veszi kezdetét a Moziünnep, egészen vasárnapig kedvezményesen mozizhatunk országszerte. Közel száz filmet nézhetünk meg, a legdrágább jegy is csak 550 forint lesz. A rendezvény érdekessége a rengeteg sztár lesz, sok ismert ember fogja segíteni a szervezők munkáját, többen beállnak majd jegyszedőnek a négy nap alatt. A Moziünnep nagykövete idén Cseh Laci és Szujó Zoltán.

A négynapos rendezvény programja már elérhető, így mindenki eldöntheti, hogy milyen filmet szeretne megnézni, vagy épp milyen sztárral szeretne találkozni, mert ez alapján is ki lehet választani a megnézésre szánt filmet.

Családi programok a Moziünnep alatt

Filmek a Moziünnep alatt
Jégkorszak 3. - A dínók hajnala, Harry Potter és a Félvér Herceg, Görögbe fogadva, G-Force – Rágcsávók, Két szerető, Becstelen brigantyk, Gettó milliomos, Mamma Mia, Valami Amerika 2., Made in Hungaria, Star Trek, A felolvasó, Megtört ölelések, Pippa Lee négy élete, Családban marad, A csúf igazság, Admirális, Rózsaszín sajt, 1, Tréfa, Utolsó idők
Csütörtök délután kezdődnek a programok a Corvin moziban, ahol harry potteres élő szerepjáték várnja a fiatalokat, majd 17.00-kor a Cinema City Aréna moziban találkozhatnak az érdeklődők Szujó Zoltánnal és LL Juniorral, akik a nézők jegyeit fogják ellenőrizni. Hat órakor szintén ebben a plázában találkozhatnak Valkó Eszterrel és Beleznay Endrével, ők is tépni fogják majd a jegyeket.

Hét órakor Peller Mariann váltja őket és persze Csonka András, hiszen ők a G-Force – Rágcsávók című animációs film rágcsálóinak magyar hangjai. Ez időben, a Corvin moziban a Barátok közt sztárjai segédkeznek a jegyszedésben, majd őket 19.30-kor az Animal Cannibals és Sub Bass Monster fogja lecserélni.

Pénteken és szombaton folytatódik az élő szerepjáték a Corvin moziban, majd az Arénában öt órakor ismét Beleznay Endrével találkozhatnak a nézők. Hétkor a Művészben Réz András fogja felkonferálni a Megtört ölelések című produkciót.

Állatsimogató a gyerekeknek

A szombati igazi gyereknap lesz, mert Szombathelyen tíz órától egészen ötig kézműves gyermekfoglalkozáson vehetnek részt a kicsik az Agora-Savaria Filmszínház aulájában. Míg 10.30-tól az Arénában tengerimalac simogatóval készülnek a piciknek, de az sem marad le róla, aki 13.30-kor a Corvinba látogat, mert ott is találkozhat ezekkel az aranyos állatokkal. Az érdeklődők pedig este hétkor Cseh Lacival futhatnak össze az Arénában, aki szintén a jegyszedők sorát fogja erősíteni.

Vasárnap folytatódik a tengerimalac simogatás az Aránéban 10.30-tól, majd délután négykor a Corvinban Kembe Sorel Arthur és Dombovári Vanda vállalják a jegyszedők szerepét. Ez időben, a Sugár moziban Epres Attila, és Elek Ferenc ellenőrzik majd a nézők jegyeit. Este hétkor pedig a Mammutban a Tréfa vetítése után egy közönségtalálkozót is megejtenek.

A Moziünnepen az elmúlt három évben összesen közel 1.4 millió jegy kelt el. Évente ebben a négy napban a mozik látogatottsága hozzávetőlegesen háromszorosa egy szokásos, teljes heti nézőszámnak. A filmek sokat segítenek abban, hogy elfeledjük a hétköznapok nehézségeit, úgyhogy szórakozzunk okosan, és adjuk át magunkat a mozi utánozhatatlan hangulatának!

Akinek további információkra lenne szüksége, az keresse fel a www.moziunnep.hu, a rendezvény hivatalos weboldalát.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását