2024. május 2. - Zsigmond

Így vetkőzött Liptai Claudia!

Kis túlzással erre várt az egész ország, hát most végre megtörtént: Liptai Claudia, a vörös démon, a színésznők gyöngye végre ledobta összes ruháját. Íme, a részletek!
2009. szeptember 16. szerda 09:59 - HírExtra
Peregjenek a dobok, szóljon a fanfár, zúgjon a nép és jöjjön az a tapsvihar – végre megtörtént a történelmi fotózás, Liptai Claudia túlvan nyuszis magazinos vetkőzésén!

A hírek szerint roppant izgalmas volt a fotózás, a forróvérű színésznő állítólagos erotikus kisugárzása állítólag még a stábtagokat is felizgatta. Na, meg azt a kubai származású modellt is, aki Claudia mellett domborít majd a hírek szerint egészen erotikusra sikerült képeken.

„Martinnal az első perctől egy hullámhosszon voltak, mi csak néztünk, mi lesz ebből – mesélte az egyik stábtag. – „Jól is néztek ki együtt, mintha mi ott sem lettünk volna, annyira elmerültek a munkában, majdnem egymásnak estek” – tette hozzá a Blikk forrása.

„Gyönyörű, szexis nő Claudia, nagy rajongója vagyok. Iszonyatosan vártam a fotózást, külön készültem, edzettem, hogy elnyerjem a tetszését a művésznőnek, akivel a kisugárzása miatt könnyű volt erotikus hangulatba kerülni, ez szerintem látszik a képeken” – ezt már az egzotikus modell srác mondta Claudiáról.

Hanem a legérdekesebb az, amit Claudia mesélt a fotózásról: Jól sikerültek a fotók, Martinnal tényleg könnyű volt együtt dolgozni, gyakorlatilag két perccel a bemutatkozás után már meztelenül álltunk egymás előtt” – árulta el a színésznő.

Na igen, van, aki az ilyen munkákra született…
Forrás: HírExtra/Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

aser
2009. szeptember 22. 23:19
Minden este a feleségem nézhetem, még jobb,mint Claudia.
pandur58
2009. szeptember 19. 15:11
Ja! Az lehet hogy a 3 millás gázsit irigylem,de hogy bomba nő? aser ezek szerint te még nem láttál bomba nőt!? Igaz?
aser
2009. szeptember 17. 11:12
Csak irigykedtek a bombanő 3 milliós gázsija miatt!
pandur58
2009. szeptember 16. 14:35
Ez így igaz,eza nő egy nagy "K",aki szétvert egy családi harmóniát,meg egy pici lány jövőjét.
statuslaci
2009. szeptember 16. 12:25
A Playboy eladás valószínűleg rekordot fog dönteni, mint ahogy a csalódott olvasók száma is. Kapnak egy formatervezett Liptai Klaudiát, vonalzóval rajzolt idomokkal, mert azt kizártnak tartom, hogy a maga valójában mutatják meg a "művésznőt". Csodák nincsenek, photoshop van!
alex53
2009. szeptember 16. 10:50
"...legérdekesebb az, amit Claudia mesélt a fotózásról: „Jól sikerültek a fotók,..." Persze, nem homályosak, jó a megvilágítás, az expozíciós idő stb. De a többi! Aki ezért fizet, annak sincs teljesen ki ... Sok hiba van ebben a cikkben is: "túlvan" egybeírva stb. A legnagyobb: "Kis túlzással erre várt az egész ország" Na ez az, ami nem kis túlzás!
nagy piroska
2009. szeptember 16. 10:48
Ki a budös frászt érdekli,hogy e a nagy K!!!!! most vetközik ,vállik ki hol nyomja ezek az a dolgok kinek fontosak mikor nagyon sok EMBER a létéért küzd.Ez a baj az országba ,hogy ezek az emberek a nyerök.Ő ezért avetközésért többet kap mint egy becsületesen dolgozó átlag ember .Mit akar nem is szép meg kiretusálják a nagyon csunyából csinálnak egy elfogadhatot de nem szépet. Térjünk már észhez hogy nem ezeken a dolgokon függ az életünk. A celebek ugy bunkok ahogy vannak. EGY IGAZI SZINÉSZ AKI VALAMIT AD MÁGÁRA MIÉRT NEM VETKÖZIK VAGY BOHOCKODIK EGY EGY SZINVONALTALAN MÜSORBA MERT ŐK EGYÉNISÉGEK!!!!!!!!!!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását