2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

Vágó kiborult - az összeomlás szélén a kvízmester?

Nem megy Vágó Istvánnak. Az még hagyján, hogy nem nézik új műsorát a TV2-n, de még a felvételek sem mennek könnyen. De miért borult ki a kvízmester?
2009. szeptember 15. kedd 09:50 - HírExtra
Azt már tudjuk, hogy Vágó István új műsora,a Párbaj enyhén szólva sem hozta azt, amit a TV2-nél elvártak tőle – úgy is fogalmazhatunk, hogy Vágó produkciója csúnyán megbukott.

Persze ettől még nem kellene úgy kiborulnia a forgatáson, hogy még a kamerákat is le kelljen állítani…

„Szerintem már gyűltek egy ideje a viharfelhők, csak idő kérdése volt, mikor robban a bomba. Talán besokallt attól is, hogy segíteni akar a játékosoknak, azok pedig az utolsó pillanatban a 25 milliós főnyeremény előtt fújnak visszavonulót. Nem láttam még ilyennek soha” – mondta a Blikknek egy stábtag.

Vágó persze elmesélte, hogy még csak véletlenül sem azért borult ki, mert új műsora sikertelen, sokkal inkább a játékosok hozzáállásával nem túl elégedett: „A műsor lényege a dráma és a kockázat. A játékosok vállalkozó kedvére épül az egész. Az eddigi tapasztalat szerint külföldön jobban szeretnek kockáztatni. Shady esete feltette az i-re a pontot, ő ugyanis három párbajt nyert, két lépésnyire volt a 25 milliótól. A hölgy visszalépett, és inkább elvitte az 500 ezer forintos nyereményét” – magyarázta Vágó. – „Nekiestem a szerkesztőknek: miért nem magyarázzák el a játékosoknak, hogy megéri továbbmenni? Idő kellett, hogy megnyugodjak. Remélem, a történtek nem lesznek hatással az adásra, és a tévénézők nem fognak észrevenni belőle semmit” – tette hozzá a kvízmester.

Forrás: HírExtra/Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

aser
2009. szeptember 22. 23:15
Ez van,hiába a nagy nyeremény lehetősége,a biztos pénz az a jó.Egy nyomorgó,lepusztult országban, nehéz kockázatot vállaló embert találni.Nem bukás,csak nem siker.De a többi müsor se jobb,meg a film ismétlések..Nézhetetlenek.
pandur58
2009. szeptember 19. 15:14
Nem a Vágóban van a hiba,mert ő egy rettentően okos
és müvelt ember,hanem a műsor szar.Nem tudja a nézőt a tv előtt tartani.Tehát ez bukovári!
Sanya1977
2009. szeptember 15. 22:46
Vágó megérthetné, hogy a mostani sz.r helyzetben az épeszű -és nem havi milliókból gazdálkodó Szilágyinékre és undorító politikusokra gondolok- emberek nem nagyon mernek kockáztatni, hanem inkább a lehetőségekhez képest stabil dolgokra buknak. Persze egy német RTL-en futó hasonló műsorban szívesebben kockáztat a játékos, denézzük meg az ottani életszínvonalat. Lassan oda jutunk ebben a csoda szép országban , hogy zsíroskenyérért is érdemes lesz játszani, a főnyeremény meg egy szelet párizsi lesz majd a tetejére. De ez persze nem a mi szégyenünk....
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását