2024. április 27. - Zita

Mégsem terhes a Barátok közt sztárja?

A népszerű szappanopera Zsófiját még a múlt héten szállították kórházba, sokan úgy hitték, hogy terhes az ifjú színésznő.
2009. szeptember 8. kedd 11:57 - HírExtra
Még a múlt héten mentő szállította Kiss Ramónát a II-es Számú Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikára alhasi és gyomorfájdalmai miatt. Többekben is felmerült a gyanú, hogy terhes az ifjú színésznő, és ezért lett rosszul. A Barátok közt Zsófija már sokkal jobban van, de tagadta, hogy bármiféle terhességről lenne szó.

Nagyobb volt az ijedtség


„Tudom, hogy sokak fejében megfordult az a gondolat, hogy mivel a nőgyógyászatra vittek be alhasi fájdalmak miatt, biztos méhen kívüli terhes voltam vagy valami hasonló problémám volt. Őszintén mondom, nem ez volt a baj. Nagy fájdalmaim voltak és mivel ez a terület nagyon kényes, oda szállítottak be. Szerintem ott volt hely, aminek nagyon örültem, mert így mindent átvizsgáltak. Először egy nőgyógyász majd egy belgyógyász is megnézett, és másnap kiderült, hogy egy gyors lefolyású vírusos fertőzésről van szó, ami a gyomromat érintette.” – mesélte Ramóna, akiért a családja is nagyon aggódott.

Már másnap ki is engedték a kórházból, s barátja, Tóth Norbert Veszprémbe vitte kedvesét, hogy családja körében lábadozzon. „Már sokkal jobban vagyok. Gyógyszert egyáltalán nem kell szednem, diétára ítéltek az orvosok. Most pár napig csak krumplit és könnyebb ételeket fogyaszthatok, ami rám is fér egy kicsit.” – nevetett Ramóna, aki már a héten elkezd forgatni, a Barátok közt jól megszokott csapatában.
Forrás: HírExtra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását