2024. május 2. - Zsigmond

Lőttek Sebestyén Balázs műsorának?

Végleg elbúcsúzott a Kész átverés show-tól, ezentúl a francia rádiós, Cooky fogja helyette is átverni a celebeket.
2009. szeptember 4. péntek 15:59 - HírExtra
Hamarosan Balázs átadja a stafétabotot Cookynak, a francia rádiósnak, mert egyszerűen megunta az emberek átverését. Már az előző évadban sem ő volt a műsorvezető, hanem a háttérből irányította a lelkes amatőröket, de ezentúl még ennyire sem szeretné beleártani magát a Kész átverés show menetébe.

Nekem elég volt! Mondtam a vezetőségnek, hogy évekig csináltam a műsort, de köszönöm szépen, én már nem szeretnék embereket átverni. Eleget röhögtünk velük, rajtuk, de nekem ez most elég volt köszönöm szépen. Tök jól éreztem magam benne, Cookynak sok sikert, de én már nem szeretnék embereket átverni, ezt tudomásul vették, a műsor viszont megy tovább, és remélem, hogy Cookyval is lesz olyan nézett, mint velem volt.” - nyilatkozta Sebestyén Balázs, aki korábban Jáksó Lászlót váltotta az RTL Klub Kész átverés című átverő show-jának éléről.

Új legény a gáton

Már le is forgatták a műsor első részét, így most már Cooky is teljes értékű tagnak számít az RTL Klubnál, már a céges belépőkártyáját is megkapta, amitől azóta sem hajlandó megválni. „Az első adás már meg is van forgatva, és nagyon jól sikerült, nem fogtok csalódni. Nagyon büszke vagyok rá, hogy az RTL Klub bízott bennem, és hogy egy profi csatornánál dolgozhatok egy profi csapattal. Szépen tudunk mindenről beszélni, senki nem okoskodik, fantasztikus a hangulat, boldog ember vagyok most.” - mesélte Cooky, aki 25 kollégájával együtt készíti a nagy átverő show-t.

„Érdekes ez a dolog, mert én már fél éve kiszálltam ebből a műsorból, és mindenki azt hiszi, hogy Cooky tőlem vette át a Kész Átverést. Egyébként én nagyon bírom a francia fiút személyesen is, és azon kevés celebek közé tartozik, akit igazán kedvelek és tehetségesnek tartok.” – tette még hozzá Balázs, az egykori műsorvezető.

Tekintsék meg a két sztárral készített interjút!

Forrás: HírExtra/Tabu Tv
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását