2024. május 10. - Ármin, Pálma

Andy Vajna mindig is közel állt Paris Hiltonhoz! - videóval

A híres producernek nem nagy durranás, hogy Budapesten járt az örökösnő, ugyanis Los Angelesben szomszédok, így akkor látja, amikor csak akarja.
2009. szeptember 7. hétfő 17:29 - HírExtra
Kiderült, hogy a híres hollywoodi producernek, Andy Vajnának nem jelent túl sokat Paris Hilton jelenése Budapesten, mert ő szinte mindennap láthatja, ugyanis szomszédok Los Angelesben.

Vajna András, vagy ismertebb nevén Andrew G. Vajna még 1956-ban családjával együtt hagyta el hazánkat. Azóta híres hollywoodi producer lett, ezért is nagy szó, ha valakinek Magyarországon sikerül találkozni vele. Persze nem lehetetlen, mert sokat szokott hazánkban járni, s büszke is arra, hogy magyar.

Egy jószomszédi viszony

„Izgalmas, hogy Paris Hilton is eljött a megnyitóra, mindenki élvezte. Emiatt van ilyen tömegnyomor, különben miért lennének itt az emberek? Paris Hilton egyébként Los Angelesben, mellettem lakik, és a fiam együtt járt vele iskolába, tehát ez nekem nem akkora dolog.” - mesélte Andy Vajna, aki azt is elárulta, hogy a szomszédi viszony ellenére még sohasem beszélgetett hosszabban az örökösnővel, csupán köszönőviszonyban vannak egymással.

Talán ezért sem ítéli el botrányai miatt az örökösnőt, bár az is lehet, hogy ő mégis csak jobban ismeri Parist, mint azok, akik nem élnek ilyen közel, vagy nem ápolnak vele szoros viszonyt. Már csak arra lennénk kíváncsiak, hogy találkozott is-e Parisszel a divatbemutatón. Ha igen, akkor a szőkeség biztos örül, hogy egy régi ismerőssel is összefuthatott a Coin üzletláncban.

Itt és most megtekinthetik a producer riportját a Tabu Tv-ben!

Forrás: HírExtra/Tabu Tv
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását