2024. április 19. - Emma

Nyilvánosan fogdosták Molnár Anikót!

Egy dedikáláson kapta el egy őrült rajongója Molnár Anikót, akit sokak szeme láttára tapizott le. A nagymellű celeb elárulta, hogy ez már nem az első volt.
2009. szeptember 7. hétfő 11:27 - HírExtra
Talán meglepő, de Molnár Anikónak vannak rajongói, s még olyanok is akadnak, akik szeretnének egy szeletet belőle megkaparintani. Eddig sosem voltak Anikónak gondjai az emberekkel, most viszont megtámadták, méghozzá egy nyilvános rendezvényen.

Éppen a Mellbedobás című könyvét dedikálta, amikor egy őrült rajongója nem elégedett meg Anikó aláírásával, mert puszit is akart kérni, sőt, meg is szerette volna ölelni a nagymellű celebet.

Gátlástalanul zaklatják az egykori Nagy Nőt

„Alig tudta leszedni magáról, pedig Anikó láthatóan mindenkivel kedves volt, de ez a férfi túllőtt a célon.” – nyilatkozta egy szemtanú, aki szintén ott volt a dedikáláson.

„Tömegbe sem szívesen megyek éppen azért, mert sokan úgy gondolják, bármit megengedhetnek maguknak velem kapcsolatban, többen gátlás nélkül fogdossák a fenekemet. Na, ez a férfi is ilyen volt, a keze olyan helyekre tévedt, ahova nem lett volna szabad. De eléggé talpraesett vagyok ahhoz, hogy tudjam kezelni az ilyen helyzeteket.” – mesélte Anikó a napilapnak.
Forrás: HírExtra/Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

peeter
2009. szeptember 7. 23:59
Hát...
Aki nyilvánosság előtt vállalta, hogy "Ő" a nemzet "K"-ja, ne csodálkozzon rajta, hogy az is marad!
A primití "rajongók" viselkedésén nincs miért csodálkozni! Olyan országban élünk, amikor Bp-en felismerni vélt egy tagba szakadt rakodómunkás egy pornósztárt, és fennhangon követelte, hogy "miért nem jár az utcán is meztelenül"...
NO COMMENT!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását