2024. április 28. - Valéria

A TV2 csodaszép műsorvezetője is "bajban"

Szekeres Nórának sem indult könnyebben a szeptember, mert már mindkét gyermeke iskolás, így meg kellett tanulnia spórolni a tanszereken.
2009. szeptember 8. kedd 16:29 - HírExtra
Nemcsak mi, hanem még a sztárok is megérezték a tanévkezdés nehézségeit. Szekeres Nórának már mindkét gyermeke az iskolapadot koptatja, így neki sem indult zökkenőmentesen a szeptember. A TV2 műsorvezetője igyekezett spórolni, de úgy, hogy két gyermeke, Noa és Milu semmiben se szenvedjen hiányt.

„Korábban is figyeltem az akciókat, és az újságokban található kuponokat, de sajnos mire eljött a nap, hogy be lehetett volna váltani, általában elkevertem valahová őket. Nemrég azonban találtam az interneten egy oldalt, a napiakciok.hu-t. Innen letölthetők a kuponok, és csak akkor nyomtatom ki őket, amikor tényleg megyek vásárolni is.” – mesélte vidáman a műsorvezető, aki örül, hogy így nagyban megkönnyítette a tanévkezdést.

Kövessük mi is Szekeres Nóra példáját?

Elárulta a műsorvezető, hogy rengeteg márka képviselteti magát ezen az oldalon, és néha meghökkentően magas kedvezményt adnak. „Vannak barátnőim, akik sokszor lenyűgöztek azzal, hogy mennyire ésszerűen költekeznek. Pont azért, mert ők már régebben is nagyon figyeltek, és akkor mentek vásárolni, amikor az adott boltban 20-30 százalékos kedvezményt kaptak. Ma már én is naprakész vagyok, és ha valamire szükségem van, akkor előbb megnézem ezt az oldalt, hátha kedvezőbben hozzájuthatok ahhoz, amit kinéztem.” - mesélte lelkesen Nóra.

A csinos műsorvezető még elárulta, hogy nemcsak a vásárlás terén ennyire odafigyelő, hanem háziasszonyként sem pazarol. Egyfelől az anyagiak, másrészt pedig a környezetvédelem miatt is ügyel arra, hogy ne égjen feleslegesen a villany, vagy mosogatáskor ne folyjék indokolatlanul a víz.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását