2024. május 10. - Ármin, Pálma

Ezer kiló tömény izom mozgatja meg a várost

Ön meg tudna mozdítani egy 520 kilós traktorkereket? A feje fölé tudna emelni egy 150 kilós farönköt? Akadnak, akiknek mindez csak könnyed ujjgyakorlat, s meg is mutatják a közönségnek!
2009. augusztus 15. szombat 17:34 - Gedei Szilárd
Mint arról a HírExtra már több cikkben is beszámolt, az augusztus 19-én Debrecenben megrendezésre kerülő Shield Security K-1 Magyar Nagydíj korántsem csak az ökölharcosok elképesztően durva csatáiról szól majd. Lesznek olyan száz kiló feletti behemótok is, akik még csak véletlenül sem ütik meg egymást, mégis izgalmas, látványos, s nem utolsósorban roppant nehéz csatával szórakoztatják majd a Főnix csarnok közönségét. Természetesen az erős emberekről van szó…



Egy tonnányi tömény izom


Megváltotta már a jegyét?
Az erősember-versenyre megváltott jegyek a Shield Security K-1 Magyar Nagydíjra is érvényesek, egy tikettel két sporteseményt tekinthetnek meg a nézők.
Jegyárak: 2900 Ft (II. emelet), 3900 Ft (I. emelet), 5900 Ft (küzdőtér), 9900 Ft (gold szektor – első két sor a ring mellett).
A belépők a Tourinformban (Piac u. 20.), a Kölcsey Központban (Hunyadi u. 1-3), Corpus Fitnessben (Oláh Gábor u. 5) és a helyszínen, a Főnix Csarnokban (Kassai u. 28.) vásárolhatók.
Nyolc egészen elképesztő testfelépítéssel rendelkező erős ember fogja megmutatni, hogy mit tud: négy magyar, két román, valamint egy-egy bosnyák és szerb indulója lesz a Shield Security K-1 Magyar Nagydíj betétversenyének.

A Hungarian Strongman GP fantázianév alatt futó versenyen ott lesz például a jelenlegi legerősebb magyarnak tartott Szabó Zsolt (185 cm, 143 kg), akiről azt tartják, hogy mostanság remek formát mutat, a fanatizmusa pedig a legjobbak közé emeli. Nézzük, hogy kik fogják majd felvenni a versenyt az erősember magyar bajnoki címmel és erőemelő Európa-bajnoki arannyal is büszkélkedhető Szabóval!

Itt van rögtön a dunaújvárosi Hrozik Gábor (180 cm, 130 kg), aki nemcsak bivalyerős, de villámgyors is. Neki is van már magyar bajnoki címe, könnyed mozgása olyannyira meggyőzte a szakembereket, hogy dobogóesélyesként emlegetik. Szintén magyar bajnoknak mondhatja magát a szombathelyi Gránitz Gábor (180 cm, 130kg), a hazai nézők pedig a debreceni rendőr Lukács Krisztiánnak (180cm, 120kg) szurkolhatnak majd.

Romániából két sportoló próbál szerencsét a Főnix csarnokban, Gabriel Argelean (184 cm, 130kg) és Sándor Cortian (190 cm, 150 kg) személyében, Igor Nitrovics (186 cm, 130kg) pedig Bosznia-Hercegovinából érkezik Debrecenbe. Utóbbi óriást a boszniai vidékeken csak „Hegyiembernek” becézik, s nevéhez méltóan nem is cifrázza túl a dolgokat, lényegében „zokniban, parasztból nyomja”.

Nyolcadik indulóként a szerb „belügy” képviselteti magát az augusztus 19-i versenyen, a rendőrkapitányi rangban álló Radoica Marenkovic (182 cm, 122kg) mellesleg Szerbia legerősebb embere is…

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

aser
2009. augusztus 16. 22:20
Az 520 kilós traktorkereket mindeki meg tudja forgatni,akár többször is.Mi ebben az érdekes?Én a 42 kilómmal beneveznék,de hová?
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását