Stohl András megőrült? Ordítva támadt egy férfira!

Részegen verekedett Stohl András – írtuk múlt héten a balhés színészről. A balhénak azonban még nincs vége: ezúttal egy fadeszkával őrjöngve támadt emberekre.

Vadászni volt a múlt héten Stohl András. Vagyis inkább részegen verekedni egy kis somogyi faluban. Ez még nem lenne baj, mert hát Stohl azt mondja: csak hülyéskedett, mindössze színjáték volt. A verekedős ügy után azonban itt a másik: ezúttal egy fadeszkával látták hadonászni a népszerű színészt, miközben részegen őrjöngött.

„A horgásztónál pillantottuk meg Stohl Andrást, amint egy terepjáróval körbe-körbe ralizik a barátaival. Eszelős száguldás volt, és amikor elhajtottak, Stohl az autó platóján hanyatt feküdt, a lába lelógott” – mesélte az egyik szemtanú a Blikknek.

Később Stohl egy hosszú bottal kezdett hadonászni, és ordítva támadt arra a férfira, aki azt szerette volna, hogy a színész leszálljon a járműről.

„Egyikünk elkezdi húzni a másikat, de semmi komoly nem történik. Remélem, legközelebb tudok úgy lazítani, hogy mint részeg rendbontót lássam magam viszont az újságokban” - kommentálta az esetet az RTL Klub Fókusz című műsorában a színész.

Na, de hogyan láthatnánk a részeg rendbontón kívül mást Stohlban, ha egyszer nem tesz érte?
Forrás: HírExtra/Blikk