2024. április 20. - Tivadar

Döbbenet! A TV2 sztárjának bocsánatáért esedeznek!

„Minősíthetetlen hangon ordibáltak vele”, és ellátás nélkül hazaengedték a Szent László Kórházból a súlyos influenzával küzdő Szorcsik Vikit.
2009. július 6. hétfő 13:39 - HírExtra
Még június végén történt meg a TV2 műsorvezetőjével, Szorcsik Viktóriával, hogy egész egyszerűen elzavarták a Szent László Kórházból, holott negyven fokos lázzal és influenzás megbetegedéssel szenvedett.

Sőt, tünetei egyértelműen hasonlítottak az új fajta, igen súlyos influenzás betegségre! Az orvosokat azonban mindez nem érdekelte…

– Félre ne értse valaki, nem valami különleges bánásmódot szerettem volna, hanem simán azt, hogy ellássanak – mesélte még korábban a Blikknek Szorcsik. – Barátaimtól tudom, hogy velük is történt hasonló, pedig a Szent László Kórházba irányítanak mindenkit, akinek ilyen tünetei vannak. De még a rendelőbe sem jutottam be, mert a betegfelvételen minősíthetetlen hangon ordibáltak velem, hogy mit képzelek, ennek nem ez a menete, menjek el majd másnap a háziorvosomhoz – mondta el megaláztatásának részleteit a Jóban rosszban egykori nővérkéje, a TV2 jelenlegi műsorvezetője.

És akkor a fordulat: nemrég az intézmény megkereste Szorcsikot, és elnézést kértek tőle:

– Megköszöntem a telefonhívásukat, de mindenkit felhívnak, aki úgy jár, mint én? Mert úgy lenne fair! Nem sajnáltatni akartam magam, csak felhívni arra a figyelmet, hogy tb-fizetés ellenére is elküldtek a kórházból – tette hozzá Viki.

A slusszpoén: az intézmény illetékesei arra is megkérték Vikit, hogy segítsen nekik kideríteni, ki hibázott aznap a betegfelvételen…
Forrás: HírExtra/Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását