2024. május 2. - Zsigmond

Sztárok őrült szex-sztorijai

Sőt, talán az exhibicionizmusuk miatt ők talán még gátlástalanabbak. A minap Jude Law exe, Sienna Miller vetette rá magát jelenlegi pasijára a paparazzók szeme láttára, sőt, a szupermodell Giselle Bündchenről is kompromittáló felvételek készültek.
2008. március 17. hétfő 09:55 - Hírextra
A brazil szépség és amerikai focista kedvese, Tom Brady egy borospincében estek egymásnak, és csak a helyiek jóindulatán múlt, hogy a biztonsági kamerák felvétele nem került nyilvánosságra.

Paris Hilton már nem volt ilyen szerencsés, a róla készült szex-videó bejárta az internetet. A milliomos csemetének éppen forró ágyjelenete hozta meg a világhírt, és az is erősen kérdéses, hogy egyáltalán véletlen volt-e, hogy a házi videó felkerült a világhálóra.

Pamela Anderson és rocker kedvese, Tommy Lee is készített egy hasonló videót, ez is az internetes szex-oldalak egyik slágere lett. A felvételt tolvajok lopták el a pár malibui nyaralójából, és egészen biztosan jó üzletet csináltak, hiszen sok százezren töltötték le jó pénzért a túlfűtött jeleneteket.

Tommy Lee nagy tisztelője, a Hooligans dobosa minden módon megpróbálja majmolni bálványát, így a szex terén is. Kiss Endi maga sem tudja már, hogy hány nővel feküdt le életében, és nem csak azért, mert több aktus alatt olyan részeg volt, hogy semmire sem emlékszik.

- Szeretem az extrém helyeket és helyzeteket, ki is próbáltam több helyen, helyzetben. De egyet sem emelnék ki most.

Egy újság szerint a huligánok összesen 1200 nővel feküdtek le, de ők ezt kikérik maguknak: keveslik a számot. Még a zenekar legújabb tagjának is van szexuális élménye bőven.

- Gondoljunk csak arra, hogy ma már nem csak egy hölgynél, hanem a férfiaknál is elvárható, hogy ápolják magukat ott lent, és hát elég nagy szívás, mikor hazaviszel egy jó nőt, becsukod az ajtót, hogy a mama ne hallja, levetkőzteted, és ott alul még csak nem is az van, hogy nincs fazonra vágva, hanem egyszerűen fél éve nem látott borotvát… - meséli Késmárki Zsolt.

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását