2024. április 28. - Valéria

Undorító! A fitneszguru szárított teveszar után vágyakozik!

Czanik Balázs, aerobik-, fitnesz- és capoeiranagymesterünk elárulta, hogy minden vágya egy teveürüléken készült ételt megízlelni, mellesleg Benkő Dániellé akar válni.
2009. június 25. csütörtök 08:20 - HírExtra
Egyre népszerűbb fitneszsztárunk, Czanik Balázs egy interjúban beszélt arról, hogy szívesen indítana egy a Benkő Dánieléhez hasonló feleségkeresős valóságshow-t, valamint hogy mit is kóstolna meg Egyiptomban, ahová hamarosan utazni fog.

Emlékezhetünk Benkő Dánielre, aki nemrég kapott új műsort az RTL Klubon: ő tehát már nagy erőkkel keresi a megfelelő feleséget magának. Czanik Balázs is el tudna képzelni valami hasonlót:

– Valószínűleg nekem is egy hasonló műsort kell indítanom. Nálam alapvető feltétel lenne, hogy mindenki jól főzzön, mosson, takarítson – mesélte nevetve Czanik a Tabu TV-nek.

Ez mind szép meg jó, de máshogy nem tudja megtalálni élete szerelmét? Elmehetne mondjuk Egyiptomba, vagy még az utazása előtt összejöhetne valakivel, hogy ne egyedül menjen Egyiptomba. Persze ha a nyaralás alatt is csak az edzésen jár valakinek az esze…

– Ha az ember nyaralni megy, akkor nem az az elsődleges cél, hogy szétedzze magát, illetve hogy nagyon sokat diétázzon. Gondoljunk csak bele, ha kimegyünk egy all inclusive ellátásra, akkor hiába mondom, hogy nem ehetsz mást, csak brokkolit, mert akkor szívinfarktust kapnánk, vagy egyszerűen leszúrnának az első este – mondta a fitneszoktatóként is tevékenykedő Czanik.

Nem lesz ott baj, Balázs ugyanis kapható mindenre, még a helyi ételkülönlegességeket is kipróbálja majd:

– Van kinn egy jellegzetes kenyérfajta, amit a szárított teveürüléken sütnek meg közvetlenül, én is meg fogom kóstolni – zárta várható kulináris élvezeteinek előrevetítésével a fitneszguru.

Teveszar ide, teveszar oda, arra azért nem árt majd odafigyelni, hogy minden étkezés előtt mosson kezet az ember…
Forrás: HírExtra/Tabu TV
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását