2024. április 28. - Valéria

Miben alszik a szexi Dukai Regina? Eláruljuk!

Szexi tanga? Esetleg egyrészes, sokat sejtető hálóing? Vagy még ennyi sem, marad a teljes pucérság? A HírExtra most elárulja, mit hord alvás közben a dögös Dukai Regina!
2009. június 24. szerda 18:00 - HírExtra
Nem is húznánk tovább a Dukai Reginára gerjedő olvasóink idegeit (hm, ha csak az idegekről lenne szó…), és eláruljuk nekik, illetve az egyéb idetévedt kíváncsi olvasóseregnek, hogy milyen ruhadarabot is részesít előnyben a szexi modellből lett még szexibb énekesnő.

Inkább férfi pólókban flangálok, az ingeket egyébként sem szeretem annyira, ritka az a férfi, akin elviselem. Inkább a mackósabb, laza öltözködést kedvelem, tehát fontos hogy ő is azt a stílust szeresse, amit én képviselek – mesélte Regina.

A nem is oly rég vadonatúj klippel jelentkező énekesnő azt is elárulta, hogy nagyon kellemetlennek érzi, ha párja mellette öltönyben mutatkozik, hiszen ő nem igazán preferálja az elegáns öltözetet, sőt általában lógó gatyákban jelenik meg mindenhol.

Nagyon jó dolog, amikor a párod ott felejti egy ruhadarabját, egy puha mackóját, vagy egy kis csuklyás felsőt, és amikor nincs veled, akkor fel tudod venni és érzed az illatát. Az is nagyon jó, ha olyan ruhában alszol, ami az övé, én imádom – áradozott egy sort a nem is olyan különös szokásáról Dukai, majd folytatta: – Fontos hogy egy pár összeillő legyen. Én nagyon szeretem például, ha megkérdezzük a másikat, hogy ő mit vesz fel ma este, hogy ne teljesen különböző dologban menjünk el otthonról – árulta el végül egyik divattrükkjét a szőke énekesnő.

De ha ennyire tetszenek Reginának a férfi cuccok,miért nem áll neki tervezni is néhányat – divattervezői képességeiről ugyanis már korábban is mesélt a HírExtrának?

Tervezne ő, szívesen tenné, sőt, talán még szívesebben is, mint nőtársainak. Arra azonban odafigyelne, hogy kényelmes viselet legyen éjszaka is, alvás közben.
Azaz lényegében saját magának tervezne hálóingeket…
Forrás: HírExtra/Tabu TV
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Dallos József
2009. június 24. 18:32
Most már tudom.Így már nyugodtan alszom én is:)
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását