2024. április 26. - Ervin

Harc! A tévés műsorvezető nekiesett az aerobiksztárnak!

Van ilyen: Müller Attila, a Cool TV műsorvezetője hirtelen nekiesett Czanik Balázsnak, hazánk egyik legismertebb aerobikoktatójának. Íme az összecsapás.
2009. május 8. péntek 07:38 - HírExtra
A harcra a Testnevelési Egyetemen került sor, ahol is Müller Attila komoly összecsapásra kényszerítette Czanik Balázst! De hogy jön ez a capoeirához?

– Nagyon örültem, hogy Balázs meghívott, mert én is képzett capoeirás vagyok, akár csak ő! – árulta el Müller. – Amikor mellém lépett, hogy aerobikozzunk gondoltam, most én izzasztom meg, és kihívtam egy kis küzdelemre – mesélte a műsorvezető.

Csakhogy a harc a vártnál kicsit komolyabbra sikeredett, Müller ugyanis lényegében a földbe döngölte a papíron erősebb Czanikot.

– Ma ez volt az ötödik órám, amit tartottam, így nem sok esélyem volt Attila ellen – magyarázta veresége okát Czanik. – Épp, hogy el tudtam ugrani az ütései elől. De biztos vagyok benne, hogy máskor pépé vertem volna – emberkedett a capoeiraoktató.

Persze Müllernek sem kell más, már bele is ment a visszavágóba.

– Ha Balázsnak ekkora szája van, akkor álljon ki ellenem egy valódi küzdelemre – vágott vissza – egyelőre szavakkal – a nemrég Izraelben félkatonai kiképzésen is részt vett Müller.

Kemények vagyunk, fiúk, kemények vagyunk?
Forrás: HírExtra/Napi Ász
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását