2024. május 5. - Györgyi

Tovább küzdenek pályájukért a hokisok

A jégkorong-, a korcsolyázó- és a kerékpáros szövetség közötti tárgyalásokat kezdeményezi a Hokisok Érdekvédelmi Társasága (HÉT), mert nem tudja elfogadni, hogy a budapesti Gyakorló Jégcsarnokból kiszorulnának a hokisok.
2009. június 8. hétfő 11:15 - HírExtra
Az elképzelés szerint a Puskás-stadion melletti gyakorlópályát a jövőben csak a rövidpályás gyorskorcsolyázók és a műkorcsolyázók használnák - az erre vonatkozó átépítések már el is kezdődtek -, míg a jégkorongozók az onnan 50 méterre fekvő Millenárison sátortetős pályát kapnának, amin viszont nem egész évben, hanem csak szeptembertől áprilisig tudnának edzeni, ráadásul a létesítmény részben zavarná a pályakerékpárosokat.

A HÉT egyik vezetője, Balogh Tibor, a jégkorongszövetség utánpótlás-igazgatója az MTI-nek hétfőn elmondta, várhatóan kedden tárgyalnak Török Ottóval, a Nemzeti Utánpótlás-nevelési és Sportszolgáltató Intézet (NUSI) főigazgatójával. A hokisok azt szeretnék, hogy abban az időszakban, amíg a Millenárist nem használhatják, a Gyakorló Jégcsarnokban is edzhessenek.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását