2024. április 26. - Ervin

Műmell, plasztik nő, de legalább legyen szép

Műmell? Műmell! Ha ez kell a magyar embereknek, hát megkapják! A plasztik szépségeket felvonultató szépségverseny előkészületei már zajlanak, ősszel jön a tévében.
2009. május 21. csütörtök 18:49 - HírExtra
Hogy nem jutott ez előbb senkinek sem eszébe? Plasztikcsodák főszereplésével szépségversenyt szervezni, s megmutatni azt a tévében – pont beleillik elcelebesedő társadalmunk egyre lejjebb adott igényeibe… Persze mielőtt még azt hinnénk, hogy ezt a magyarok találták ki, álljon itt a hír egyenesen Kínából: még 2004-ben (!) megválasztották az első Miss Plasztikai Műtét boldog győztesét Pekingben, a győztes egy a szemeit kiszélesíttető, arcáról zsírt leszívató és a botoxszal is közeli barátságot ápoló 22 éves egyetemista lett…

Ellenverseny műanyag "alkatrészekkel"

Miss Plasztik Bomb
A plasztikázott hölgyeknek kiírt verseny ősszel kerül a nagyközönség elé, egyelőre még az sem biztos, hogy melyik kereskedelmi csatornán láthatjuk majd. A bennfentes infók a TV2-ről szólnak, még mások azt vélik tudni, hogy Medveczky Ilona – a korábbi hírekkel ellentétben – nem fog zsűriként szerepelni a produkcióban. Bódi Sylvi azonban igen, legalábbis szervezőként szerepet vállal. Annyi biztos: az alkotók a klasszikus szépségversenyekhez hasonló szisztéma szerint képzelték el a produkciót, címként pedig a Plasztik Bomb gondoltak.
Nem meglepő hát, hogy a kreatív magyarok kitalálták a saját nagyszabású plasztik szépségversenyüket: április során már napvilágot látott egy-két kósza hír egy előkészületi fázisban tartó produkcióról, melyben az akkori hírek szerint Medveczky Ilona is szerepet vállalt volna – ne tessék megijedni, nem versenyzőként – zsűriként. A műsor részletei eddig többé-kevésbé titkosak voltak. Dr. Grigalek Gábor plasztikai sebész – aki fontos szerepet játszik az októberi produkció megtervezésében és szakmai bonyolításában – azonban most hajlandó volt az első részletekről beszélni a HírExtrának.

Szerinte ugyanis – ezért vállalt szerepet szervezőként az egészben – a klasszikus szépségversenyeken általában problémát okoz, hogy nem engednek olyanokat indulni, akik átestek már valamilyen szépészeti beavatkozáson – ebből származnak aztán a botrányok. Ezért találták ki ezt az úgymond ellenszépségversenyt, ahol nem hogy titkolni kellene, vagy szégyellnivaló lenne a plasztikai beavatkozás, hanem egyenesen indulási feltétel.

Bajban van a plasztikai sebészet?


– Manapság rengeteg olyan plasztikai sebészeti végterméket láthatunk, melyek rossz fényt vetnek a szakmára – mondta el a HírExtrának Grigalek doktor. – Elég, ha csak Geronazzo Máriára gondolunk, az ilyen eredményekre ugyanis senki sem lehet büszke. Éppen ezért nagyon hasznosnak találom ezt a kezdeményezést, ugyanis mi olyan plasztikázott szépségeket keresünk, akik valamilyen szinten a természetes értékeket is képviselik, akik olyan műtéteken estek át, melyek valóban széppé, szebbé tették őket. Nem egy bizarr szellemvasutat akartunk létrehozni. Arra szeretnénk ösztönözni a hölgyeket, hogy valóban mértéktartással, igényesen végeztessék ezeket a műtéteket – tette hozzá Magyarország egyik legkeresettebb plasztikai sebésze, aki abban bízik, hogy ebben az őszi tévéműsor keretei közé is beerőszakolt produkció is segíteni fog.

Tény, hogy nem ártana helyreállítani a plasztikai sebészet megtépázott renoméját, és megszabadulni a szakmát övező bulvár sallangoktól. Grigalek szerint ez a szakmának és a pácienseknek is jót tenne – talán csak a bulvármédia bánná, ugyanis akkor kevesebb Geronazzo-szerű szörnyek születnének, akikről lehetne írni.

– Nem az lesz itt a lényeg, hogy egymást übereljék a hölgyek – hogy kinek nagyobb a keble, vastagabb a szája –, hanem például hogy kinek lett szebb, természetesebb a plasztikázott testrésze – hangsúlyozta portálunknak a plasztikai sebész.

Csak a végén ez is süljön ki a dologból, ugyanis még egy Geronazzo Máriát már tényleg nem tudna elviselni a jóérzésű ember…
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását