2024. május 9. - Gergely

Vadon Jani nőnek öltözött

Jani miniszoknyában, neccharisnyában és melltartóban feszített a stúdióban. A rádióhallgatók bizonyára nagyon bánták, hogy Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri ma is csupán az éteren keresztül jelentkezett.
2009. január 19. hétfő 20:17 - Hírextra
Míg máskor elég őket hallgatni ahhoz, hogy teljes élményben legyen részünk, a hétfői adás igényelte volna a képet is, amikor Vadon Jani arra vállalkozott, hogy kipróbálja a miniszoknya, a neccharisnya és a melltartó érintését a bőrén. Sőt, még a műkörömtől sem riadt vissza! Jani „átalakításának” ötlete onnan indult, hogy a három műsorvezető felvetette, milyen óvodapedagógus lenne egy férfi.

– Úgy gondolom, lehet átjárás a két nemnek azokban a hivatásokban, amelyeket nőies vagy férfias szakmáknak hívunk. Szerintem egy férfi is alkalmas lehet például óvóbácsinak. Mivel nem hívhattunk be egy egész óvodáscsoportot a stúdióba, hogy lássuk, ki végzi jobban a feladatát, a nőiességgel járó egyéb dolgokat próbáltam ki, egyedül tangát nem voltam hajlandó felvenni! – mondta Vadon Jani az RTL Bulvárnak.

Janinak nem minden kiegészítő volt ismerős otthonról, hiszen felesége inkább a sportos stílust kedveli, műszempilla például sohasem volt rajta. A műsorvezetőnek a gyanta és a műköröm jelentette a legmegrázóbb élményt, jobb kezén még mindig csillognak a vastag „porcelánkarmok”.

– Nem tudtam, hogy a gyanta ilyen forró, és amikor letépik, az bizony fájdalmas, pedig nem vagyok egy ősember. A műkörömmel pedig semmit nem lehet csinálni, a neccharisnyámat is alig tudtam felhúzni. Na, már kezdek is átlényegülni, neccharisnyámat… – tette hozzá nevetve Jani.

Ennek ellenére a műsorvezető nem bánja, hogy közelebbről megismerhette ezeket a „kellékeket”, sok olyan információhoz jutott, melyekről korábban fogalma sem volt. De azt már a nagy átalakítás előtt is vallotta, hogy igazságtalan a nőkkel szemben, hogy míg tőlük elvárják a férfiak a kifogástalan megjelenést, addig a teremtés koronái saját magukkal szemben nem támasztanak ilyen követelményeket.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását