2024. március 29. - Auguszta

Felháborító botrány! A volt megasztáros sokkolta a közvéleményt

Nemrég azzal hencegett, hogy brahiból autózott szembe a forgalommal egyik éjszaka több száz embert veszélyeztetve Dér Heni. Most magyarázkodhat.
2009. május 18. hétfő 13:59 - HírExtra
A múlt héten írtuk meg, hogy Dér Heni, az egykori Megasztár egyik üdvöskéje (azóta már a Sugarloaf énekesnőjeként működik) bevallotta, hogy volt olyan eset az életében, amikor hazafelé tartva a Hungária körúton szimpla buliból – mert hát ugye unalmas volt a napja szegénykémnek – áttért a szembejövő sávba autójával és így riogatta a szerencsétlen autósokat éjszaka. Mi már akkor is megmondtuk, hogy ebből botrány lesz, s igazunk lett: Dér Heni ámokfutását nem csak mi nem tartottuk normális dolognak.

– Mélységesen elítéljük, és felháborít, hogy az énekesnő játékot és sportot űz a veszélyeztetésből – keltek mi magukból a Tűzoltóság illetékesei a Bors hasábjain. – Ezennel meghívjuk Henit, hogy bemutassunk neki egy filmet, melyet csak olyan tűzoltók láthatnak, akik vizsga előtt állnak. Elég borzasztó látvány – üzente a tűzoltók szóvivője az idióta énekesnőnek.

Nem csoda az sem, hogy a jóérzésű emberek is kikeltek az ámokfutó egykori megasztáros ellen. Az ügyet nyilvánosságra hozó bulvárlap és mi is rengeteg visszajelzést kaptunk Dér Heni húzásával kapcsolatban, melyeket nem idéznénk ezen a helyen, de összefoglalnánk: az olvasók szerint Dér Heninek el kellene venni a jogosítványát és soha a büdös életbe nem engedni többet, hogy volán mögé üljön…

A legszomorúbb azonban az, hogy az egészet egy jó bulinak tartotta a vajdasági származású énekesnő…

Vajon egy általa az úton megölt ártatlan autós temetését is bulinak tartaná?
Forrás: HírExtra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

merlin
2009. május 19. 00:04
Javítanám hibámat "Én annyira megbüntetném hogy rárohadna a lakat"
merlin
2009. május 19. 00:02
Javítanám hibámat "Én annyira megbüntetném hogy rárohadna a lakat"
merlin
2009. május 18. 23:59
30-as táblánál 45-nel megyek ugrik a jogsi + minimum 100.000 ft bünti.(remélem jól tudom) de ha ismert ember vagy énekes, színész vagyok akkor még szembe is mehetek a forgalommal veszélyeztethetem mások életét szándékosan és még a népszerűségem is megnő hát ez azért nem semmi. Én annyira megbüntetném hogy rárohadna. Nagy szégyen ez a magyar rendőrségre nézve hogy ilyen eseteknél nem tesznek semmit. Szép volt Heni remélem büszke vagy magadra!!!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását