2024. április 19. - Emma

Elképesztő! Várkonyi Andreának fogalma sincs, mit akar?!

Elképesztő dolgokat leplezett le a HírExtra! Magyarország első számú, legszebb, legokosabb és legcsinosabb és legintelligensebb és legjobb (sat-sat-sat)híradósa valójában a buta liba lenne?!
2009. március 18. szerda 12:59 - HírExtra
„A komoly hírműsor bájos vezetője vállalhatónak ítéli minden mondatát, ami a sztárpárshow-ban elhangzott, mégsem engedi, hogy a sajtó máskor is kiteregesse személyes, intim ügyeit. Várkonyi Andrea utoljára volt hajlandó nyilvánosan beszélni magánéleti titkairól. A Tények csinos híradósa a Mr. és Mrs. című show kedvéért vállalta, hogy Bochkor Gáborral együtt válaszol az olykor intim kérdésekre is” – ezt írja az egyik mai kultúraközvetítő sajtóorgánum.

Már korábban sem értettük, hogy miért kell valakit minősítgetni. Látta már valaki Várkonyi Andreát smink nélkül? Nem rosszmájúságból, de egy jó sminkes csodákra képes. Talán maradjunk annyiban, hogy a „csinosan sminkelt híradós” – bár már ez sem objektív, mert ugye kinek a csont, kinek nem. Amúgy meg nem érthető: most akkor az a hír, hogy V. A. többet nem teregeti ki, hogy mikor bújik össze az ágyban Bochkor Gáborral? Ne aggódjunk, lesz az a pénz, amiért cserében V. A. szájából ezt még sokszor fogjuk hallani, minden egyes bulvárműsor után. Aki ezt egyszer bevállalja, annak a második már könnyen megy, lásd Molnár Anikó és tsa.-i példáját.

„Andrea nem bánta ugyan meg, hogy szerepel a Tilla és Claudia vezette sztárpárshow- ban, de hangsúlyozza: egyszeri, kivételes alkalomról van szó. – Abszolút vállalhatónak tartok mindent, amit ott mondtunk. Az azonban biztos, hogy ez ennek a műsornak és a TV2-nek szóló exkluzivitás volt részünkről, és mostantól ugyanúgy, ahogy eddig, nem fogjuk a legbensőbb életünket a lapok címoldalán viszontlátni – árulta el Várkonyi, aki sokak szerint nem kis kockázatot vállalt azzal, hogy komoly híradósként kirándulást tett a show-műsorok világába, ő azonban nem így látja.”

Mennyit fizetett a TV2 Andreának ezért az exkluzivitásért?

„– Egyáltalán nem érzem, hogy ez a műsor veszélyeztetné a hitelességem. Olyan dolgokról volt szó, amik egy együttélő pár esetében teljesen természetesek. Egy ilyen műsor még jót is tesz, mert a híradó be tud skatulyázni, és itt megmutatkozik a másik, az emberi oldalam is – tette hozzá Andrea, aki csak jó visszhangokat kapott már az első adás után is.”

Hitelesség? Miről beszél? Reggel van, ébredni kéne!

„Az általános visszajelzések szerint örülnek az ismerősök, hogy végre mosolygósan, más oldaláról látják a Tények műsorvezetőjét. Bár Várkonyi Andrea többször nem szeretne magánéletével újságok hasábjaira kerülni, annyit azonban még elmondott, hogy kislánya felvilágosításában aktív szerepet fog vállalni. – Nórival meg kell majd beszélni ezeket a dolgokat. Biztos, hogy normálisan, a maga súlyán kezelve mondok el mindent, ahogy az egy szülőnek nagyon fontos feladata – zárta gondolatait Bochkor Gábor párja."

Ez igen! Az ismerősök végre mosolygósan, más oldalról látják a Várkonyit. Atyagatya. Ezek szerint Várkonyinak vagy nincsenek ismerősei és hazudik, vagy az ismerősei között a komolykodó nőt játssza, akinek derogál mosolyogni. Arról nem beszélve, hogy amit az ember a párjával oszt meg, miért kell másoknak is kiteregetni és főleg mitől közkincs egy hiradós legszűkebben értelmezett magánélete? Talán korábban kellett volna eldönteni, hogy a "bulvár" legalja, vagy a közszolgálat. Aki korpa közé keveredik...
Forrás: HírExtra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását