Szörnyű! Majdnem eltört Zimány Linda gerince!

Az RTL Klub új műsorának a forgatásán tegnap annyira megsérült Zimány Linda, hogy kórházba kellett szállítani. Mindenki halálra rémült, főleg Linda, aki sokkot kapott.

Tegnap a Kalandra fal! című show forgatásán szörnyű baleset történt! Ugyanis Zimány Linda megsérült, annyira, hogy a kórházba kellett szállítani a szőke modellt. Egy feladat teljesítése közben, amikor is át kellett ugrania egy falat, beakadt a lába a díszletbe, és meghúzódott a csigolyája.

Az új vetélkedő show majd az RTL Klubon lesz látható, a forgatások most is zajlanak. Tegnap az ijedtségtől és a fájdalomtól sírógörcsöt kapott a lány, a stáb alig bírta megnyugtatni Lindát.

- Egy hatalmas falon kellett átugranom, de a lábam valahogy beleakadt a díszletbe. Azonnal éreztem, hogy nagy baj lesz, mert ahogy homorítottam a hátam, reccsent egy nagyot. Amikor beestem a medencébe teljesen lezsibbadtam, a fiúknak kellett engem kihúzniuk. Azonnal sokkot kaptam. Nagy fájdalmaim voltak, és rettenetesen megijedtem. – mesélte Linda szörnyű élményeit a Bors című napilapnak.

Természetesen azonnal kórházba szállították, és megröntgenezték a lányt. Ekkor jöttek rá, hogy Lindának meghúzódott az ágyéki csigolyája, állapította meg egy idegsebész.

- Két hét fekvésre ítélt az orvos, úgyhogy most nincs is más teendőm, mint hogy pihenjek. Még most sem tudom igazán felfogni a történteket, olyan volt, mint egy rémálom. Remélem soha többet nem fog velem ilyen történni. – tette még hozzá a műsorvezető.

Az biztos, hogy ezek után kétszer is meggondolja, hogy milyen vetélkedőt vállaljon be mégegyszer az életében.