2024. május 18. - Erik, Alexandra

Botrány! Joshi Bharat durván átveri az embereket?

Legutóbb egy idős bácsit vertek át a műsorkészítői. Kérdésére, hogy miért tették ezt, Joshi csak ennyit válaszolt: nem mindegy!
2009. április 24. péntek 16:59 - HírExtra
Áll a botrány Joshi Bharat háza táján, egyre többen panaszkodnak a műsorra, ugyanis hazudnak benne. A Napi Ásznak nyilatkozott János bácsi, és elmesélte szomorú történetét, hogy miként is vágták át a műsor készítői.

Azzal keresték meg, hogy egy régi barátja szeretne vele találkozni, aminek ő kifejezetten örült, még ajándékkal is készült a nagy eseményre. Bár, amikor felkeresték, direkt rákérdezett, hogy nem valami családi szennyes ügyben hívnák be a műsorba, de őt akkor megnyugtatták, hogy semmi ilyesmiről szó sincsen.

Az tény, hogy nem olvasta el a szerződést, mivel hirtelen dugták az orra alá, és ő csak aláírta. Természetesen saját példányt nem kapott belőle.

Mikor megérkezett a stúdióba, egy fiatal hölgy fogadta, aki még meg is jegyezte, hogy milyen csinosan öltözött fel. János bácsi ezt természetesnek vette, hiszen egy régi barátjával találkozik, mesélte a hölgynek, aki erre semmit sem felelt.

A nagy átverés

Amikor belépett a stúdióba, először fel sem ismerte, hogy ki vár rá a székben, mert annyira elvakították őt a reflektorfények. Hamar rá kellett jönnie, hogy nem barátja ül ott, hanem a saját lánya.

Akkor ott helyben, megkérdezte a műsorvezetőt, Joshi Bharatot, hogy miért kellett őt becsapni. Erre a műsorvezető csak annyit reagált, hogy „nem mindegy?” Ezt a részt persze kivágták a műsorból, mesélte a Napi Ásznak a bácsi.

Itt még nincs vége a történetnek, ugyanis a kulisszák mögött, Joshi még meg is kérdezte tőle, hogy miért nem volt erélyesebb a lányával, mert nekik a botrány kellett volna.

Másnap János bácsinak küldtek egy borítékot, ami tartalmazott ötezer forintot. Ő ezt azonnal visszaküldte, és írásban kérte a csatornától, hogy ne kerüljön adásba a műsor. Természetesen lement az anyag a televízióban.

A Napi Ász úgy értesült, hogy már több panasz is érkezett már a show-val kapcsolatban az ORTT-hez, de a testület keze megvan kötve. Az adatvédelmi biztos viszont vizsgálja a műsort.

A napilap megkereste a TV2 vezérigazgatóját is, de Várdy Zsolt nem kívánt nyilatkozni.
Forrás: HírExtra/Napi Ász
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Dezsőné
2009. április 27. 08:07
Elég szomorú, hogy egy szimpatikus ember, amilyennek eddig képzeltem ezt az indiai embert, addig jut, hogy így szerezzen magának kuncsaftokat a megélhetéséhez. Szerintem elég rendesen lejáratja magát, a szomorú a dologban az, hogy talál sok marhát aki vevő erre. Én idejében kapcsoltam, és nem tudtak csőbe húzni. Az én volt férjem is itt szerette volna rendezni a kapcsolatát velem és a gyerekeivel. De egy épeszű ember erre nem a nyilvánosságot használja fel!!!! Undorító, hogy eddig jutottunk tényleg erre van igény ma kis országunkban, hogy mások szennyesében vájkáljunk?
sharapova2008
2009. április 25. 17:39
Sok barom magyar van ebben az országban!Nem csodálom,hogy a Jobbik hatalomra kerülése esetén el akarja tüntetni ezt a két etikátlan,ocsmány csatornát!
hungary
2009. április 25. 15:20
Ide jönnek a mi ORSZÁGUNKBA a sok f...fej,és osztják az okosságot,többek között ez az indiai,miért nem a saját országában osztja az észt!
kaktuszpapa
2009. április 25. 07:41
"a testület keze megvan kötve" A szerző pedig nincs tisztàban a helyesírás szabàlyaival. Ez is eléggé kriminàlis.
jogijunior
2009. április 24. 20:23
Szégyen erre az országra nézve, hogy az emberek többsége ilyen kritikán aluli műsorokat, adókat néznek mint TV2, RTL klub.. stb.
bagi
2009. április 24. 19:28
Eleinte jobb volt, mint a Mónika show, mára ugyanarra a szintre: a béka segge alá kúszott, az egyszerű népek behívásával, becsapásával és szennyesének kiteregetésével. Undorító fos az egész délutáni sáv.... is.
Susogo
2009. április 24. 18:22
Susogo
2009. április 24. 18:22
Hova jutottunk,egy Indiai osztja nálun az észt!
solyom7561
2009. április 24. 18:12
Ez a Josi épp olyan mint a Győzike..Egy kisebbségből valók!! Én pofán is csaptam volna ezt a hazánkba szakadt cigót!!!
lovo52
2009. április 24. 18:02
Nahát Josi, szabad ilyet csinálni? Ez már tiszta Mónika, csak még nem tudsz annyira mellébeszélni, hogy finom legyek! Vagy...
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását