2024. május 3. - Tímea, Irma

A 10 legszexibb nő a világon! - képekkel!

Idén is megrendezte az FHM magazin azt a szavazását, melyben az olvasók eldöntik, hogy ki a legszebb száz nő a világon. A HírExtra most bemutatja a tíz legdögösebbet!
2009. április 23. csütörtök 18:59 - Kővári Adrienn
Az FHM férfimagazin idén is elkészítette a Világ 100 Legszebb Nőiről összesített listáját. Az olvasók szavazhattak az ismert hölgyekre és így született meg az alábbi lista. A HírExtra most bemutatja, hogy kik azok a hölgyek, akik az első tíz helyet foglalják el.

10. Freida Pinto

Idén szerepel először ezen a listán, ami nem meglepő, hiszen most került be a köztudatba a fiatal színésznő. A Getto milliomos szexi főszereplője rögtön a tizedik helyen landolt.

9. Anna Friel

Az angol színésznő végzett a kilencedik helyen. A lassan harminchárom éves Anna Friel nekünk leginkább a Góóól! című filmekből lehet ismert, ugyanis ő játszotta bennünk a csinos főszereplőnőt.

8. Kristin Kreuk

A csodaszép kanadai színésznő a Smallville-ben vált híressé, de szerepelt még olyan, nálunk is népszerű sorozatokban, mint a Harmadik műszak, vagy a Vészhelyzet. Legközelebb a Street Fighter-ben csodálhatják meg a rajongói.

7. Elisha Cuthbert

A szőke színésznő foglalta el a hetedik helyet, ami nem csoda, hiszen nagyon büszke tökéletes testére. Nem egy erotikus fotósorozat készült már róla. A 24 című sorozat hozta el neki az igazi sikert.

6. Adriana Lima


A szexi brazil modellt senkinek sem kell bemutatni, ő most a hatodik helyen végzett. A Victoria Secret csodaszép angyala az első helyet is nyugodtan magáénak tudhatná.
Forrás: celebrity mania

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

parejtom
2009. április 24. 09:22
10/10 lol
Megan Fox-ból ,semmi nem maradna...
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását