2024. május 11. - Ferenc

A VIVA szexi sztárja ledobta ruháit!

Kiso ismét megszabadult ruháitól egy fotózás kedvéért, bár nem vetkőzött le teljesen. Falatnyi ruhákban pózolt az egyik magazin számára.
2009. április 24. péntek 13:59 - HírExtra
A VIVA televízió egykori műsorvezetője, Kiss Orsi, ismertebb nevén Kiso ismét levetkőzött. Mielőtt megörülnének a férfiolvasók, el kell árulnunk, hogy nem meztelenre, ráadásul nem is fehérneműre. Kicsit több ruha van rajta, mint kéne.

Az egyik wellnessmagazin címlapjára készítették a fotókat, amiken a huszonnyolc éves Orsi egy falatnyi topban, és sortban pózolt. Közben lila labdákkal, és súlyzókkal játszadozott.

Azért is vállalta el a fotózást, mert gyermekkora óta életének része a sport, és a mozgás, ezért teljesen jónak, és fontosnak érezte ezt a feladatot.

- Megválasztottak egy kampány szóvivójének, június elején, pedig a háziasszonya leszek egy wellnessnapnak. – árulta el Orsi a Blikk című napilapnak. Úgy tűnik, hogy amióta szögre akasztotta a mikrofont, azóta a wellness felé vette az irányt.

– Az egészséges életmód híve vagyok, ezért hitelesen tudom végezni a munkámat. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy nem fér bele néha egy-egy nassolás vagy hamburger. – tette még hozzá Kiso.

Szerencsésnek érzi magát, amiért az élet folyamatosan testhezálló feladatok elé állítja.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását