2024. május 5. - Györgyi

Óriási bukta! Beckham leszarta Győzikét.

Győzike terve, miszerint egész nap együtt lesz David Beckhammel sőt vele is ebédel, balul sült el. A futballsztár ügyet sem vetett a magyar celebkirályra-állítja a Blikk.
2009. április 23. csütörtök 10:59 - HírExtra
Győző mindent megtett azért, hogy a sztár közelébe férkőzzön. Részt vett a szervezésben, kísérte a csapatot, sőt abban a szállodában állította fel főhadiszállását, ahol a Milan játékosai is megpihentek.

 A Blikk információi szerint terve azonban nem sikerült: Beckham ügyet sem vetett rá. Győzi elárvultan ült a szálloda halljában, míg mások lelkesen pörögtek a játékosok körül. Több órás várakozás után sikerült kicsikarnia egy autogramot, de csalódottan távozott, hiszen az egész „nagy találkozás” nem tartott három percnél tovább.

Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

CONNECT
2009. április 24. 07:48
Csak azt nem értem,mire jó,ez a sok seggnyalás és pitizés.
A Roma sztárolás,kibaszottul idegesítő.Tele van a TV velük,megszólalásuk egy nagy nulla.Csak azért mennek oda,mert tudják,hogy a szereplésért pénzt is kapnak és már megérte,mert nem kel dolgozni,csak a primitívségüket a nyilvánosság elé bocsátani.
gambi
2009. április 23. 15:13
Én is leszarnám Beckhemet, meg az egész rohadt focit, nem szól másról az egész csak a pénzről, meg ott a sok köcsög futbal huligán, veri a nyálát mikor nyer a kedvenc csapata, és még képes a sok ökör verekedni is az ellentábor szurkolójával, na de hogy mire fel???? Én nagyon megutáltam a focit ezek miatt a köcsögségek miatt.
tata
2009. április 23. 15:06
De a tetű cigány is tudja szórni a pénzt !
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását