2024. április 28. - Valéria

Megszűnik a Zoom.hu

Alig egy évnyi működés után megszűnik a Zoom.hu hírportál - erősítette meg az MTI értesülését szerdán Tarjányi Péter immáron volt tulajdonos.
2009. április 22. szerda 18:21 - HírExtra
Tavaly november óta tárgyalt az Enternet Invest Zrt. személyében egy pénzügyi, valamint a végül befutó, ám megnevezni nem kívánt szakmai befektetővel; előbbi kisebbségi, utóbbi 100 százalékos részesedést kívánt szerezni a Zoom.hu mögött álló társaságban - mondta.

Közlése szerint a tavaly április 17-én indult honlap munkatársainak egy részét elbocsátják, a többiek más internetes termékeinél kapnak munkát; a most búcsúzó honlapon várhatóan pénteken jelenik meg Nagy József főszerkesztő "búcsúzó üzenete".

Tarjányi Péter az eladás indokai között említette a kapott ajánlatot, a gazdasági válság mind érezhetőbb hatásait, valamint azt: el szeretné kerülni, hogy a választások közeledtével komoly összegeket hirdetésekre fordító politikai erők részéről "kísértések" érjék a politikailag deklaráltan független médiumot.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását