2024. május 5. - Györgyi

Megdöbbentő! Bajor Imre több milliót bukott

Rájár a rúd Bajor Imrére. Nem elég, hogy nemrég súlyos lábtörést szenvedett, még mindig nem bír talpra állni. Sorra maradnak el fellépései, így több millió forinttól esik el.
2009. április 22. szerda 10:59 - HírExtra
A színész-humorista még április 1-én törte szilánkosra bokáját saját otthonában. S noha egy igen komoly műtéttel még egy fémrudat is beültettek a lábába, még mindig nem sikerült felépülnie. Fekfőgipszben szenved egész nap, miközben fellépései sorra maradnak el.

– Az orvosok azt mondták, hogy akkor most tanuljak meg újra járni – nyilatkozta a Blikkben a pórul jár Bajor. – Könnyű ezt mondani! Szörnyű érzés a kiszolgáltatottság, mindenben a feleségem, Ildikó segít – mesélte a meggyötört színész.

Bajor azt is elmondta, hogy minden fellépését le kellett mondania. Négy Mágnás Miskáról és négy Mikroszkóp színpadi előadásról maradt le az elmúlt időkben, valamint hiányzott a Rádiókabaréból is, és persze ott voltak az elmaradt privát fellépések is. Mindössze a Heti hetes stábja tudta megoldani a szereplését: ott tolószékben tolták oda az asztalához (naná, egy törött lábú Bajor Imre is növeli a nézettséget…).

De mit is jelentenek ezek az elmaradt fellépések Bajor pénztárcáját tekintve? A Blikk szerint a színész minimum néhány millió forinttól esett el sajnálatos balesete miatt.

Mi nem tudjuk, hogy számolták ezt ki, de mindenképpen elgondolkodtató az infó. Amíg ugyanis egy – bármennyire is jó és megbecsült – színművészünk huszonegynéhány nap alatt milliókat keres(ne) a gazdasági válság kellős közepén megállapíthatjuk: nincs is olyan nagy krízisben a hazai színjátszás, sem a showbusiness.

Persze ettől még Bajor Imrének fájhat a gázsija kiesése…
Forrás: HírExtra/Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását