2024. május 6. - Ivett, Frida

A szépségkirálynő kirohant a melegek ellen

Akkor is kitart a homoszexuálisok házasságát ellenző véleménye mellett a kaliforniai szépségkirálynő, ha az Miss USA címébe került; Carrie Prejean az NBC csatorna egyik műsorában ismételte meg a szépségkirálynő-választáson mondott véleményét.
2009. április 22. szerda 10:55 - HírExtra
A kaliforniai királynő Matt Lauer The Today Show című műsorában szerepelve állt ki a vasárnapi Miss USA választáson feltett kérdésre adott válasza mellett. Mint mondta, a szívéből szólt, amikor úgy válaszolt, hogy a házasságnak férfi és nő között kellene köttetnie.
A zsűri soraiban helyet foglaló, homoszexualitását nyíltan vállaló Perez Hilton blogger kérdésére adott válaszával a kaliforniai szépségkirálynő nagyobb figyelmet keltett, mint a végső győztes Kirsten Dalton. Hilton kérdése úgy szólt: Vermont után vajon a többi államban is engedélyezni kellene-e az azonos neműek házasságát?

"Szerintem nagyszerű, hogy az amerikaiak szabadon választhatnak párt maguknak. De az én otthonomban, az én családomban a házasság egy férfi és egy nő kapcsolatát jelenti. Senkit sem akarok megbántani, de engem így neveltek" - mondta a szőke hajú szépség.
A tévéműsorba szintén meghívott Perez Hilton szerint kérdésének azért volt jelentősége, mert a kaliforniai szépségkirálynőnek hagynia kellett volna a politikát és a vallást, mivel a Miss USA cím birtokosa egész Amerikát képviseli.

Az első udvarhölggyé választott Prejean Matt Lauernek elmondta: a válaszadás pillanatában már biztos volt abban, hogy nem nyerheti meg a versenyt, ennek ellenére kitart véleménye mellett. "Nem vonom vissza, amit mondtam. A szívemből és a hitemből szóltam, az én Istenemért. Számomra ez nem a politikai korrektségről szól" - tette hozzá a tévéműsorban nyilatkozva.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását