2024. május 3. - Tímea, Irma

Színésznek állt Rogán Antal

Különleges epizódszereplőkkel bővül a TV2 Jóban Rosszban című kórházsorozat: Rogán Antal polgármester és felesége, Cecília állt a kamerák elé, hogy megmutassák, akár színészként is megállnák a helyüket.
2011. június 8. szerda 14:42 - HírExtra
Óriási tömeg, nézelődő turisták és fotósok hada várta tegnap reggel a Parlament előtt a házaspárt és Krumpli nevű kutyájukat.

A politikus és párja profikat meghazudtoló módon állták a sarat, illetve álltak a kamerák elé, mintha világéletükben ezt csinálták volna. Sőt a hangoskodó turisták, a fényképezőgépek kattogása és a bámészkodók sem zavarták őket a koncentrálásban.

A stáb még egy lakókocsit is felállíttatott a Kossuth téren, mert a történet alakulása szerint a rezidensek bosszút állnak Konrád főorvoson, elkábítják, és lakókocsiját a Parlament elé vontatják, ahol a doktor összetalálkozik Rogán Antallal, azaz a kerületi polgármesterrel és feleségével, amikor éppen kutyát sétáltatnak.

"Egy nap gondolkodási időt kértem, de végül igent mondtam a felkérésre - kezdte Rogán. "Jó ötletnek tartottam, és mindig kíváncsi voltam, hogyan készül egy napi sorozat. Fontos volt, hogy önmagamat alakíthattam a rögzített jelenetekben, hiszen bohóckodásba, tényleges színészkedésbe nem mentem volna bele, de ezt nagyon ügyesen kitalálták és megoldották a Jóban Rosszban alkotói. Hiteles a történet." - mondta el a Blikknek a politikus, akinek felesége, Cecília elárulta: régi álma teljesült a szerepléssel.

"Jól éreztük magunkat a forgatáson, nekem pedig egy nagyon régi álmom vált valóra azzal, hogy ilyen szerepben is kipróbálhattam magam. Azt azonban elárulom, kicsit egyszerűbbnek hittük ennek a jelenetnek a felvételét, sokkal összetettebb egy ilyen forgatás, mint azt bárki gondolná" - árulta el a politikusfeleség

Forrás: Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Sam Chapp
2011. június 14. 00:24
Rogánék és a kutya végtelen számú szakmában expertek :P
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását