2024. április 28. - Valéria

Négy napig húzta a hó alatt

Túlélte a megpróbáltatásokat miután négy napot húzott ki a több mint félméteres hótakaró alatt egy kanadai nő.
2008. december 23. kedd 19:40 - Hírextra
Ontario kanadai szövetségi tartományban az Ancasterből való 55 éves Donna Molnar pénteken tűnt el egy hóviharban, miután terepjárója elakadt egy hófödte mezőn. A keresésére indult mentőalakulatok egyik tagjának kutyája vezette végül is gazdáját, Ray Laut az eltűnt nyomára hétfőn.

Lau csak nagy nehezen tudta magát vonszolni a térdig érő hóban, amikor Ace (Ász) nevű kereső ebe nekilódult a mezőn, és jelezte, hogy rábukkant a keresett személyre.

Lau igencsak meglepődött, amikor az asszonyhoz ért. A terepjárójától néhány száz méterre lévő Donna Molnart szinte teljesen befedte a hó, csak arcának és nyakának egy része látszott ki a hó alól. Egy téli dzsekinél alig több ruházatot viselt, de a mentőrendőr nagy meglepetésére még lélegzett.

Egy rendőrségi illetékes szerint az asszony szerencséje éppen az volt, hogy hótakaró alá került, hiszen annak szigetelő hatása megvédte őt a fagypont alatti hőmérséklettől.

A család egyik barátja, aki idő közben igyekezett lelket önteni az asszony férjébe és fiába, úgy tartja: karácsonyi csoda történt.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását