2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

Elvis a király!

Guinness-rekordkísérletre készül a miskolci Elvis. A rock and roll királyának magyar imitátora minimum félórával tovább szeretne egyfolytában Elvis-dalokat énekelni, mint a csúcstartó angol kollégája.
2007. november 25. vasárnap 17:10 - Hírextra
Egy angol Elvis-imitátor, Gary Jay öt éve állította fel a rekordot. A férfi 25 óra 33 perc 30 másodpercig négyóránként rövid szünetekkel, de gyakorlatilag folyamatosan énekelte a Király dalait, és ezzel bekerült a Guinness Világrekordok Könyvébe. Ezt a csúcsot szeretné túlszárnyalni Nádaski Attila, vagyis a miskolci Elvis. A terve, hogy legalább félórával tovább bírja, mint brit kollégája, és a 26 órás új rekorddal letaszítsa a trónról.

A fiatalember egy 30-40 dalból álló repertoárral készül, ami önmagában is elég lenne egy három órás műsorra ismétlések nélkül. A rekordkísérlet időpontja még nincs meg, mert először a megfelelő helyszínt és a támogatókat kell megtalálni. A miskolci hasonmás azt is elképzelhetőnek tartja, hogy ha minden összejön, akár már 2008. január 8-án, Elvis Presley születésnapján megtartsa a rekordkísérletét, de ha ez nem megy, akkor legkésőbb augusztusban, a Király halálának évfordulóján szeretné véghezvinni a bravúrt - mondta a Független Hírügynökségnek Nádaski Attila, vagyis a miskolci Elvis.

A fiatalember korábban az Amerikai Egyesült Államokban élt, és Las Vegasban látott először Elvis-imitátorokat. Onnan jött az ötlet, hogy ha hazatér, esetleg ő is ezt a mesterséget választja. Az elmúlt két évben folyamatosan fellép, és már nemcsak itthon, hanem Horvátországban és Szlovákiában is. A feleségével, aki egyébként Marilyn Monroe-imitátor, közösen állítják össze a műsort, és készítik a fellépőruhákat. A miskolci Elvis úgy tudja, hogy rajta kívül még 12 magyar hasonmás van, de ők többnyire külföldön dolgoznak. Nádaski Attila a családja miatt maradt itthon, mert a közelmúltban gyermeke született.
Forrás: fh
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását