2024. április 29. - Péter

Kéjes látvány! Oszter Alexandra Bercin lovagol

Lóra pattan Oszter Alexandra is a Nemzeti Vágta sztárfutamán. A csinos színésznő Bercin ül majd.
2009. április 10. péntek 11:59 - HírExtra
Igent mondott Geszti Péter felkérésére Oszter Alexandra a Nemzeti Vágta sztárfutamára. Stohl András a tavalyi sztárfutam egyik szereplője szintén ott lesz a Hősök terén. A június 1-jén megrendezésre kerülő rendezvény idén másodszorra telíti meg lovakkal Budapest egyik legnépszerűbb terét.

Oszter Alexandra a Borsnak elárulta, gyerekkora óta foglalkozik lovakkal, de tavaly még nem érzett magában annyi rutint, hogy megmérettesse magát a Vágtán. Tavaly óta viszont sűrű edzésbe fogott, hogy az ide versenyre alapos felkészülés után mehessen. Ahogy közeledik a nagy nap, úgy erősít bele az edzésbe és egyre többet lesz lóháton – mondta a csinos színésznő.

Alexandrának szerencséje van, hiszen tanyájukon nevelkedik Berci nevű lova, így nem lehetett kérdés, kinek a nyergében láthatjuk majd. Berci itt profi körülmények között éli mindennapjait, egyedül a városi pörgést nem ismeri. Ez pedig hátrány lehet majd a jótékonysági versenyen.

Az igéző tekintetű szépség ezért úgy döntött, elviszi őt a közeli Gödöllőre, hogy a városi hangulatba is belekóstoljon és szokja azt. Bercit a hangos városi forgalom vagy a tömeg kevésbé zavarta, egyedül a kameráktól és a fényképezőgépektől van kissé megilletődve. „Ezt a problémát még meg kell oldani” – mondta Alexandra.

A bájos színésznő azt is elárulta, nem zavarja, ha nem állhat dobogóra, csak tudjon végigmenni a pályán. „Nem tudom, mekkora eséllyel indulok a fiúkkal szemben, de nem a győzelem az elsődleges célom, hanem hogy biztonsággal végigfussuk a távot és a lovammal együtt élvezzük a futamot”
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását