2024. május 18. - Erik, Alexandra

Felgyújtották az éttermet a nyitóbuli előtt

Szándékos gyújtogatás történt a csütörtök éjjel kigyulladt Mokabo Beach nevű, átadás előtt álló dunaharaszti étteremben - közölte az MTI-vel a rendőrség pénteken.
2009. április 10. péntek 11:57 - HírExtra
A helyszínen égésgyorsítót találtak a tűzvizsgálók, ami szándékos gyújtogatásra utal - mondta Vörös Jenő, a szigetszentmiklósi rendőrkapitányság sajtóreferense.

Az épület teljes terjedelmében, a berendezésekkel együtt kiégett. Az elsődleges szakértői vizsgálatok szerint a kár eléri a húszmillió forintot. Személyi sérülés nem történt.
Vörös Jenő hozzátette: a helyszínelés során több környéken tartózkodót igazoltattak, de hogy van-e közük a tűzesethez, azt még nem tudják. A sajtóreferens nem hallott azokról a felröppent hírekről sem, amelyek szerint valamelyik károsultnak korábban felgyújtották volna az autóját.

Hatalmas pénteki nyitó bulira készültek a vadonatúj étterem tulajdonosai - tudta meg az MTI attól a szemtanútól, aki észlelte a lángokat, és értesítette a tűzoltóságot. A neve elhallgatását kérő férfi elmondta: ő Dunaharaszti sportszigetén egy teniszklubot működtet, éppen a leégett olasz-japán étterem szomszédságában. Mivel egy kétszáz négyzetméteres, zsindelytetős, faszerkezetű épületről van szó, a lángok pillanatok alatt elborították az egész házat - idézte fel a szemtanú.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását