2024. május 14. - Bonifác

Anettkát újabb tragédia érte

Alig egy hónapja hunyt el Anettka férje, és most ismét haláleset történt a családban. Az egyik magazin éppen nála járt, amikor megtudta, nagypapája nincs többé. Azt mondja, ennyi fájdalmat már nem bír elviselni.
2008. május 11. vasárnap 20:08 - Hírextra
Egész nap mécsesek és gyertyák égnek minden szobában. A gyertyaláng meghitt fénye megnyugtatja Anettkát.

A műsorvezető éppen gyászáról mesélt, amikor édesanyja zokogva hívta telefonon: meghalt a nagypapa. Anettka sokáig képtelen volt megszólalni a döbbenettől, aztán lassan beszélni kezdett a Story munkatársának.

„Eddig mindig előre megéreztem, ha meghalt valaki a családból. Mindkét nagymamámnál már azelőtt tudtam, hogy elmentek, mielőtt értesítettek volna. Vajon most miért nem éreztem semmit?”

Sírással küszködve még ezen töprengett, amikor döbbenetes felfedezést tett: a három gyertyából a középső kialudt.

Anettka felkiálott:

„Papi, tudom, hogy itt vagy!”

Anettkát ez cseppet sem lepte meg: hisz a túlvilágban, abban, hogy szerettei még mindig itt vannak vele. Azt állítja, hallja, amikor üzennek neki.

Ő volt a nagypapa egyetlen unokája, éppen ezért igen szoros volt a kötelék közöttük. Képtelen felfogni, hogy ilyen rövid időn belül két tragédia is érte.

„Ez nem lehet igaz! Bár már 85 éves volt, de makkegészséges. Anyukámnak is nagyon nehéz, hiszen ott halt meg a papa a kezei között. Nem akarom elhinni, hogy már ő sincs többé. Annyira szerettem! Ő tanított meg biciklizni, ő mesélt nekem esténként kiskoromban… S most is ő tartotta bennem a lelket Rezső elvesztése után. A papa imádta a férjemet, főleg azért, mert látta, hogy Rezső nagyon szeret engem. Szomorú volt, amikor meghalt, ráadásul éppen a névnapján, József napon. De most már ő sincs többé! Úgy érzem, megszakad a szívem. Nem bírok elviselni ennyi fájdalmat.”
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását