2024. április 28. - Valéria

Anettka nem támogatja Rezső kislányát?

A napokban megjelent hírek szerint Anettka nem ad pénzt Rezső 16 éves lánygyermekének. A kislány édesanyja sérelmezi, hogy az özvegy nem támogatja őt és gyermekét, úgy, ahogy Rezső tette azt, egészen a haláláig. Sokak szemében Anettka most úgy tűnhet, min
2008. június 21. szombat 08:50 - Hírextra

Rezső valóban egy másik nő miatt vált el gyermeke anyjától, de az a nő nem én voltam, mint sokan hiszik – állítja Anettka - Nem sokkal ezután el is vette feleségül, de az a házasság is tönkre ment. Én 1999 óta éltem együtt Rezsővel, aki mindent megadott a lányának. Lakást és üzletet vett neki, magas összegű életbiztosítást kötött a nevére, így az kizárólag a gyereket illeti. Haláláig, tizennégy éven keresztül, havi háromszázezer forintot adott a lánynak. Úgy érzem, én is maximálisan kivettem a részem a gyereknevelésből és igyekeztem megadni neki mindent, hiszen annak a férfinak a lányáról volt szó, akit nagyon szerettem. Hétvégenként én főztem neki, én vásároltam a ruháit és orvoshoz is én vittem. Érdekes módon, az anyjának ilyenkor mindig volt valami dolga, de a pénzért mindig el tudott jönni – folytatja az özvegy -

Igazán nem vagyok jó lelkiállapotban, most meg még ez is! Én szégyellem magam Rezső volt felesége miatt. Hát hogy lehet ilyen módon a nyilvánosság elé állni?! Persze, most hiányzik neki a havi háromszázezer és rájött, hogy el kellene mennie dolgozni, ami nem tetszik neki. Kíváncsi lennék, hány ilyen volt férj létezik, mint amilyen Rezső volt, aki így támogatja a volt nejét és gyerekét. És hány olyan új feleség, aki a férje gyerekével ennyit foglalkozik! Karácsonykor én álltam sorba a kislánynak Tokio Hoteles DVD-ért, mert arra vágyott. A volt feleség földig érő nercbundát akart, megkapta tőlem – teszi hozzá a műsorvezető, aki azt is elárulta, a híresztelésekkel ellentétben, létezik a végrendelet és egyáltalán nem dugdossa senki elől.

Odaadtam az ügyvédnek, senki nem hívogatott emiatt. A papír a közjegyzőnél van, a hagyatéki tárgyaláson felolvassák majd. Az anya azt állítja, hogy éheznek, pedig, ahogy elnézem a százötvennyolc centihez majdnem ugyanennyi kiló, nem éppen erre utal. Ha mégis így lenne, majd rendelek Norbitól egészséges ételeket a kislánynak és erre már nem lesz gondja. Én mindig mindent megadtam a gyereknek, amit a lelkiismeretem diktált, most meg ellenem lett fordítva. Nem tudom, hogy szeretne-e velem találkozni, majd ha elmúlt tizennyolc éves, eldöntheti. Én tiszta lelkiismerettel fogok elé állni. Amikor Rezső haldoklott, én hívtam fel a kislányt, hogy, ha akarja még látni az apukáját, akkor jöjjön el a kecskeméti korházba. Azelőtt már hét hete nem találkoztak egymással. Bejöttek anyukájával a kórházba és így négyen voltuk Rezsővel az utolsó perceiben. Még a temetésen is együtt voltunk, azóta változott meg gyökeresen minden.

 

Természetesen megkerestük Rezső volt feleségét, gyermeke anyját, Sz. Krisztinát is, de ő nem ért rá.

Olyan sokan keresnek meg mostanában a médiától, nem vagyok ehhez hozzászokva – mondta, majd hozzátette, inkább nem szeretne nyilatkozni.

Forrás: Star magazin
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

haho
2008. június 23. 10:06
Nem nagyon értem az egészet.Miért kéne támogatnia Anettkának a kislányt?A 300.000.- amit Rezső fizetett a volt feleségének az egy nagyvonalú gesztusnak nevezhető és nem egy szokványos gyerektartásnak és minden bizonnyal ez a pénz most hiányozni fog a volt feleségnek , de mire fel várja el , hogy Anettka most Rezső helyett fizessen bármennyit is .Milyen jogalapon várja el a " gyerektartást " a volt feleség.Azt pedig undorítónak tartom , hogy Anettkát a gyászidőben ezzel a témával zaklatja a volt család. Ahelyett hogy ők is gyászolnának inkább ,már most a pénzen marakodnak.Az meg végképp felháborító , hogy a kislány azzal vádolja Anettkát , hogy ellopta Rezső lelkét is mivel nincsen sírhely ahova kimehetne a temetőbe , mert a hamvakat otthojn tárolja Anettka.Függetlenül ettől lehetne a családnak egy sírhelyet állítatnia és oda kijárnia főleg a högy nyilatkozata szerint a temetés/hamvasztásba ő is beleegyezett később pedig már bánja.Milyen szülő az aki a gyerekét felhasználja egy ilyen aljas bosszúra? Merthogy nem Rezsőről van ebben a történetben szó hanem az örökségről.Annak idején amikor Rezső elvált a feleségétől miden bizonnyal volt vagyonmegosztás is így most mit szeretne még a hölgy főleg Anettkától.Mélységesen sajnálom Anettkát a jelenlegi helyzetek miatt és drukkolok neki , hogy ne hagyja magát ebben az ügyben.
2008. június 21. 09:04
Miért kellene?
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását