2024. május 12. - Pongrác

Szex, gyilkosság, hűtlenség, avagy annak paródiája

Gerencsér Tamás filmrendezői álmokat dédelgetett. De nem állt meg ezen a ponton, s miután elvégezte Anettka média-iskoláját, máris kamerát ragadott s leforgatta a Holnap történt című krimi paródiát. Azt viszont még maga sem hitte, hogy az elkészült művet
2009. január 26. hétfő 07:19 - Hírextra
A másik meglepetésben a nézőknek lesz részük, hisz a szereplőgárda nagy részét olyan ismert emberek alkotják, akiknek nem sok közük van a színjátszáshoz.
- És mégis nagyon jól alakítják a szerepüket! – állítja a rendező – sokan fognak még csodálkozni!

Zalatnay Cini – ami az ő szereplését illeti – nem osztja Gerencsér Tomi véleményét:
- Az ényém nem volt színészi teljesítmény – vallja Cini – Én inkább énekelek, abban vagyok jó!
Ettől függetlenül az énekesnő kimondottan élvezte a forgatást, mert helyesek voltak az emberek és jó volt a csapat. Az viszont egyáltalán nem esett jól neki, hogy rögtön az elején meg kellett halnia
- Amikor leszúrtak és rám öntötték azt a sok (mű)vért, mondhatom, rosszul lettem. Megrázó élmény volt – teszi hozzá – a másik emlékezetes jelenet az volt, amikor Kiszel Tündével kellett verekednem. A végén be kellett esnünk a medencébe, de Tünde ezt valahogy nem akarta. Amikor aztán hajnali négykor a tizedik próbán is túlvoltunk és ő egyáltalán nem akart vizes lenni, egyszerűen belöktem. Nagyon megijedhetett, mert az esés közben úgy összekarmolt, ahogy kapaszkodott belém, hogy még hetek múlva is ott volt rajtam a körmei nyoma.

Fehér Anettka is szívesen emlékszik vissza a jó hangulatú forgatásra, de ő is úgy érzi, a színjátszás csak egy jópofa kirándulást jelentett neki.
- Nem vettem túl komolyan az egészet és nem hiszem, hogy most ettől színésznővé váltam volna – mondja – de megnézve a felvételeket azt kell mondjam: nem is voltam annyira rossz – mosolyog a műsorvezető, majd elkomorul az arca:
- Nagy ajándék, hogy Rezsővel együtt szerepelhettem benne, de azt nagyon sajnálom, hogy ő már nem láthatja. Mégis úgy érzem, egyfajta emléket állít neki ez a film.

Kiszel Tünde sem tartja magát ettől fogva színésznek, de igyekezett beleélni magát a szerepbe.
- Nem esett nehezemre, mert testhez álló szerepet kaptam - mondja a műsorvezető, aki rettentően kíváncsi a film fogadtatására.
- Lehet, hogy ez is olyan lesz, mint sok minden a bulvárban: senki nem nézi, de mindenki látja – teszi hozzá mosolyogva.

Csala Zsuzsa annak ellenére, hogy pályája során több jelentős filmben játszott, első szóra elvállalta a neki szánt szerepet. Ez viszont csak a rendező személyének köszönhető, akiről a színésznő nagy elismeréssel beszél.

- Imádom, hogy jön egy fiatal srác, fogja magát és csinál egy filmet. Semmi nem olyan, és nem is úgy megy, mint a nagy művészfilmeknél, de ez tette izgalmassá és örömtelivé a közös munkát. Nem volt sok száz fős stáb, csapó, hosszú forgatókönyv, vagy több oldalnyi szerep. Ezért nem voltam gátlásos, magamat adhattam és ilyet még nem csináltam- meséli Zsuzsa, és hozzáteszi, hogy ajándéknak tekintette a lehetőséget, és azt is, hogy egyfajta görbe tükörként bekerült a versenyfilmek közé.

- Nagyon kíváncsi vagyok a film fogadtatására, de abban biztos vagyok, hogy nézettségben megveri a többi versenyfilmet. Tamás és Anettka nagyon okosan kitalálták, hogy ismert bulvár-figurákat választottak szereplőnek- mondja a színésznő, akinek egyik partnere éppen Fekete Pákó volt.

- Egy idős amerikai nagynénit játszom, akinek kellenek a fiatal fiúk. Igyekeztem Gábor Zsazsásra venni a figurát, így Pákó lett a kis kedvenc. Még ágyjelenetünk is volt – neveti el magát.
Forrás: hirextra/star
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását