2024. április 28. - Valéria

Cini hozzámegy Brian May-hez?

Az énekesnőnek a Queen gitárosa, Bryan May csapja a szelet. Zalatnay Cini több, mint negyed százada ismeri a világhírű zenészt, Brian May-t. Kapcsolatuk a kezdetektől nagyon mély, nemrégiben pedig arról cikkeztek a lapok, hogy az énekesnő hozzámegy a lege
2008. június 6. péntek 14:03 - Hírextra
- A bulvárlapokban megjelent információk ebben a formában nem igazak. Persze, hozzámennék Brianhez, de ezzel biztos rengeteg hölgy így van. Nem olyan nagy dolog ez. 26 éve ismerjük egymást, már a kezdetekben nagyon jóba lettünk. Kapcsolat is kialakulhatott volna köztünk, de én elrontottam. Rosszul ítéltem meg a helyzetet, azt gondoltam, hogy az emberek azt hinnék, így akarok érvényesülni, hogy egy neves zenésszel vagyok együtt. Meg akartam mutatni, hogy a saját erőmből mire vagyok képes.
Ez a kapcsolat egyébként nem egy fellángolás volt, hiszen évtizedek óta tart, de komolyabbra mégsem fordult. Talán máshogy alakult volna, ha nem kell bevonulnom a börtönbe, de nagyon szégyelltem magam emiatt, így ismét elutasítottam. Pedig a bentlétem alatt is mindig érdeklődött és segíteni akart. Mégis a szégyenérzetem volt az erősebb. Nem kellett volna foglalkoznom azzal, hogy mások mit szólnak, hiszen nyugaton, főleg Amerikában sokkal hamarabb rehabilitálnak mindenkit, mint nálunk.

A Queen, így Brian May is hamarosan hazánkba érkezik, de hogy miként alakul a kapcsolatuk, erről Cini nem szívesen nyilatkozik.

- Szeretném kizárni a sajtót a magánéletemből, úgy, ahogyan ezt korábban is tettem. Az utolsó házasságomat is csak akkor tudták meg, mikor váltam.
Forrás: RTL Bulvár
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

...
2008. június 19. 15:28
Kedves Sanda-Bandzsa Tibike!
Megkérünk, hogy a jövőben lennél szíves inkább A JÓ ÉDES ANYUKÁD ALTESTÉT tele spam-elni ! Köszönjük.
sandrativadar
2008. június 19. 10:58
ocsabika ! Ha mocskolódásnál több nem telik tőled szépen megkérlek NE NÉZD MEG TÖBBÉ A HONLAPOMAT!!!! Rengeteg, Freddie Mercury-t és a Queen-t szertő embert bántasz meg a szavaiddal.
Üdv, Sandra/Queen Fan
http://queenfan.gportal.hu/
ocsabika orsós csabika
2008. június 17. 12:22
És jé! Benéztem oda. Az egy buzííí honlapja lehet! Pfúj!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását