2024. április 25. - Márk

Ártatlannak vallja magát a késelő színész

Shelley Malil filmszínész szerdán ártatlannak vallotta magát a volt barátnője ellen elkövetett gyilkossági kísérletben egy San Diegó-i feljebbviteli bíróság előtt.
2008. augusztus 14. csütörtök 10:37 - Hírextra
A 40 éves szűz indiai származású színésze életfogytiglani börtönbüntetésre számíthat, ha bebizonyosodik, hogy vasárnap este ő késelte meg volt barátnőjét, Kendra Beebet, annak San Marcos-i otthonában. A 35 éves nőt kritikus állapotban szállították kórházba.

A szerdai vádemelési tárgyaláson Marshall Hockett bíró tízmillió dolláros (másfél milliárd forint) óvadékot szabott ki a 43 éves színészre. Eredetileg kétmilliós óvadékért kerülhetett volna szabadlábra, de az ügyész felhívta a figyelmet arra, hogy a színész Indiába szökhet, illetve említést tett róla, hogy Malil a tett után felhívta egy mexikói ismerősét.

A vád képviselője úgy foglalta össze a történteket, hogy Malil vasárnap este Beebe házának hátsó teraszáról jutott be a lakásba, és késsel támadt rá az asszonyra, miközben annak két gyermeke az emeleten aludt.

A nyomozás kiderítette, hogy a színész se szó, se beszéd rárontott a nőre, többször megszúrta egy késsel. A házban egy férfi látogató is tartózkodott, aki Beebe segítségére sietve elvette a kést Maliltól. A vádlott azonban újabb kést talált, és ismét rátámadt volt barátnőjére. Végül a felfordulás zajára átrohanó szomszéd szerelte le a ház utcai frontján. A támadó elmenekült a helyszínről.

Beebe húsz szúrt sebet kapott, ezekből legalább három - a nyakán és a mellkasán - életveszélyes volt, ám a jelentések szerint várhatóan felgyógyul.

Malil ügyvédje tanácsára hétfőn vonaton visszautazott Los Angelesből a San Marcos-hoz közeli Oceanside-ba, hogy feladja magát. Az állomáson fogták el.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását