2024. május 2. - Zsigmond

Fésűs Nelly lovasbalesetet szenvedett

A színésznő félelmetes, mégis kellemes élményéről mesélt. Fésűs Nellynek a lánya csinál nyári programot. Csenge ugyanis egészen pici kora óta rajong a hátasokért, ezért ha idejük engedi, lovagolni mennek. A kislány annak idején még a babakocsiból is kimá
2008. július 16. szerda 10:57 - Hírextra
- Mindig ott meg kellett állni, vittünk almát, répát a lovaknak, fölmászott a kerítésen, nyúlt be hozzájuk, semmi félelemérzet. És aztán egyszer csak szamár is jött oda. És akkor úgy gondoltuk - amikor olyan három és fél éves volt -, hogy keresünk egy olyan helyet, ahol ló-közeli élménye van több -mesélte Nelly.

Csenge egyre ügyesebben ül a nyeregben, az elmúlt hetet pedig épp egy lovas táborban töltötte. Az öt és fél éves kislányt otthon játék pacik veszik körül, kedvenc plüssállata most is elkísérte. Csenge szeretne egy igazi hátast is, méghozzá nagyon kitartóan.

- Jézuskától kérte, csak szegény nem bírta el, nem tudta hozni. Mondtam neki, hogy a Jézuska túl kicsi ahhoz, hogy egy lovat hozzon. Igaz?

- Igen. Belerakja egy jó nagy csomagba, aztán majd hozza az a kövér Mikulás - felelte Csenge.

- Kövér Mikulás hozza majd a lovat neked? Ahhoz nekem is lesz egy-két szavam...

Nelly hortobágyi lány, így ő is kicsi kora óta lovagol. Csengét egyáltalán nem félti, annak ellenére, hogy egyszer volt egy félelmetes, ám mégis kedves élménye egy kiscsikós kancával.

- Beraktam már ötödikbe a lovat, tehát már vágtáztunk, és egyszer csak a kiscsikó elénk ugrott, és hát pont ellenkező irányba fordult el a ló, mint amerre én voltam, illetve terveztem, hogy megyünk. Leestem róla, és abban a pillanatban a ló odajött, és elkezdett böködni az orrával, hogy minden rendben van-e.

Nelly és Csenge most szállt először együtt nyeregbe, ám a kislány anyukája nélkül is nagyon jól elvan a lovardában, ahol lovas tornát tanul.

Csenge nem sokat teketóriázott, gyorsan elővezette a mutatványokat. Ezek után pedig nem is kétséges, a színésznő vagányságát kislánya is örökölte.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását