Anettka nem támogatja Rezső kislányát?

A napokban megjelent hírek szerint Anettka nem ad pénzt Rezső 16 éves lánygyermekének. A kislány édesanyja sérelmezi, hogy az özvegy nem támogatja őt és gyermekét, úgy, ahogy Rezső tette azt, egészen a haláláig. Sokak szemében Anettka most úgy tűnhet, min

Rezső valóban egy másik nő miatt vált el gyermeke anyjától, de az a nő nem én voltam, mint sokan hiszik – állítja Anettka - Nem sokkal ezután el is vette feleségül, de az a házasság is tönkre ment. Én 1999 óta éltem együtt Rezsővel, aki mindent megadott a lányának. Lakást és üzletet vett neki, magas összegű életbiztosítást kötött a nevére, így az kizárólag a gyereket illeti. Haláláig, tizennégy éven keresztül, havi háromszázezer forintot adott a lánynak. Úgy érzem, én is maximálisan kivettem a részem a gyereknevelésből és igyekeztem megadni neki mindent, hiszen annak a férfinak a lányáról volt szó, akit nagyon szerettem. Hétvégenként én főztem neki, én vásároltam a ruháit és orvoshoz is én vittem. Érdekes módon, az anyjának ilyenkor mindig volt valami dolga, de a pénzért mindig el tudott jönni – folytatja az özvegy -

Igazán nem vagyok jó lelkiállapotban, most meg még ez is! Én szégyellem magam Rezső volt felesége miatt. Hát hogy lehet ilyen módon a nyilvánosság elé állni?! Persze, most hiányzik neki a havi háromszázezer és rájött, hogy el kellene mennie dolgozni, ami nem tetszik neki. Kíváncsi lennék, hány ilyen volt férj létezik, mint amilyen Rezső volt, aki így támogatja a volt nejét és gyerekét. És hány olyan új feleség, aki a férje gyerekével ennyit foglalkozik! Karácsonykor én álltam sorba a kislánynak Tokio Hoteles DVD-ért, mert arra vágyott. A volt feleség földig érő nercbundát akart, megkapta tőlem – teszi hozzá a műsorvezető, aki azt is elárulta, a híresztelésekkel ellentétben, létezik a végrendelet és egyáltalán nem dugdossa senki elől.

Odaadtam az ügyvédnek, senki nem hívogatott emiatt. A papír a közjegyzőnél van, a hagyatéki tárgyaláson felolvassák majd. Az anya azt állítja, hogy éheznek, pedig, ahogy elnézem a százötvennyolc centihez majdnem ugyanennyi kiló, nem éppen erre utal. Ha mégis így lenne, majd rendelek Norbitól egészséges ételeket a kislánynak és erre már nem lesz gondja. Én mindig mindent megadtam a gyereknek, amit a lelkiismeretem diktált, most meg ellenem lett fordítva. Nem tudom, hogy szeretne-e velem találkozni, majd ha elmúlt tizennyolc éves, eldöntheti. Én tiszta lelkiismerettel fogok elé állni. Amikor Rezső haldoklott, én hívtam fel a kislányt, hogy, ha akarja még látni az apukáját, akkor jöjjön el a kecskeméti korházba. Azelőtt már hét hete nem találkoztak egymással. Bejöttek anyukájával a kórházba és így négyen voltuk Rezsővel az utolsó perceiben. Még a temetésen is együtt voltunk, azóta változott meg gyökeresen minden.

 

Természetesen megkerestük Rezső volt feleségét, gyermeke anyját, Sz. Krisztinát is, de ő nem ért rá.

Olyan sokan keresnek meg mostanában a médiától, nem vagyok ehhez hozzászokva – mondta, majd hozzátette, inkább nem szeretne nyilatkozni.

Forrás: Star magazin