2024. április 25. - Márk

Faludy özvegye férfi után sóvárog

Faludy György özvegye magányos, férje halála óta nem volt senkije. A költőlegenda halála előtt "végrendelkezett" fiatal felesége, Fanny szerelmi életéről. Legendás kapcsolat volt az övék, olyannyira, hogy halála előtt a költőóriás rábízta Fannyt egy negyv
2008. június 10. kedd 10:20 - Hírextra
- Gyurka kézzel írt neki egy levelet, amelyben azt kérte, vigyázzon a legdrágább kincsére. Ő azonban nem vigyáz rám - kezdte szomorúan a 32 éves özvegy. - Nem jelentkezik, lehet, hogy elrontottam az egészet, mert beszéltem róla. Ez emészt engem! Szeretném, ha megbocsátana, de nem tudom, hogy fogjak hozzá. Pedig Gyurka mosolyogva távozott, tudván, jó kezekben leszek - fakadt sírva Fanny.

Az özvegynek sokan udvarolnak, de eddig senkit sem fogadott el.

- Rengetegen próbálkoznak, még 15 éves fiúk is vannak a hódolóim között! Esz a fene, hogy valaki újra lángra gyújtson, de egyelőre nem tudom elkötelezni magam. Gyurka két éve halt meg, az utolsó évben már csak lelki kapcsolat volt köztünk. Soha nem volt egyéjszakás kapcsolatom. Jelentkeztek olyanok is, akik Faludyval és velem is szerettek volna együtt szerelmeskedni, és most engem akarnak... Egyelőre várok arra, akit Gyurka kijelölt nekem.

Az is lehet, hogy még két év múlva is ebben a helyzetben leszek. Az egyik téves döntésem az volt, hogy a Faludy szellemiségéhez méltó férfit úgymond a bulvársajtó kezére adtam, de sajnos ezen már nem tudok változtatni. Remélem, megbocsát, várom a döntését, hogy beteljesedhet-e ez a kapcsolat. Az is megfordult a fejemben, hogy küldetek neki egy csokor vörös rózsát, mert amíg ő nem nyilatkozik, nem megyek tovább - mondta könnyek között Faludy Fanny.
Forrás: RTL Bulvár
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását