2023. június 1. - Tünde

Michelle újra halálos

Pontosan tudja Vin Diesel, mit várnak tőle a rajongói, ugyanis folyamatos a kommunikáció. Az akciósztár sorozatának, a Halálos iramban-nak csaknem 25 millió lájkolója van a Facebookon, maga a kopasz színész pedig 39 millió rajongóval büszkélkedhet.
2013. február 27. szerda 17:45 - HírExtra
Amióta kijöttek a Halálos iramban 6 előzetesei, ettől hangos a közösségi média, és erről a filmről sokkal élénkebb a csevej, mint a tavaszi-nyári moziszezon többi nagy durranásáról. A sorozat alkotói oda is figyelnek a rajongókra, és nem csak az általuk kedvelt szuperkocsikat illesztik be gondosan a filmekbe, hanem a legnépszerűbb sztárokat is. Így került be az előző Halálos iramban-opuszba Dawyne Johnson - a pankrátorból lett akióhős természetesen a hatodik résznek is egyik főszereplője, mert beváltotta a hozzá fűzött reményeket.

A rajongók szavazták vissza az egyik legszexisebb latin színésznőt, Michelle Rodriguezt is, akinek karakterét sajnálatosan megölték a negyedik részben. Egyes híresztelések szerint újabb nagy sztár kerül a sorozatba: Jason Statham, akit egyszer már felkértek, de nem vállallta, aztán állítólag mégis a producerek tenyerébe csapott. Bennfentesek úgy tudják, hogy Statham lesz majd a hetedik rész főgonosza - hacsak a rajongók másra nem szavaznak... Mondani sem kell, hogy a meglepően jó színészi képességeket felmutató harcművész, Gina Carano is népes rajongótábora aktivitásának köszönheti, hogy bekerült a Halálos iramban-sorozat csapatába.

(Fast & Furious 6 - hazai bemutató: 2013. május 23.)
Forrás: UIP
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását