2024. április 29. - Péter

A színésznő szerint humor nélkül nem lehet élni

Az obszcén vicc nem férfi privilégium. Az nem humor – vallja Esztergályos Cecília.
2008. március 28. péntek 11:32 - Hírextra
Nagy igazság, hogyha valakinek humora van, akkor könnyebben átvészeli az élet adta nehézségeket, mint azok, akik inkább begubóznak, és megkeserednek. Sokféle humor létezik, de vajon megkülönböztethetünk férfi és női humort is?

– Szerintem a humor nem különül el nemek szerint. Inkább úgy mondanám, hogy vannak emberek, akik humorosak, és vannak, akik nem. És azt is elárulom, hogy tanulni sem lehet, ugyanis alkat kérdése az egész – véli Esztergályos Cecília.

Létezik azonban olyan humor, amit egy nőtől nem szívesen hall a közönség, egy férfitól viszont minden gond nélkül elfogad, és nagyokat kacag rajta.

– Az obszcén poénokat én nem találom viccesnek. Akár férfi, akár női szájból hangzik el, szerintem az nem humor, hanem trágárság.

A színművésznőre előszeretettel osztják a színpadon a humoros, komikus női szerepeket. Jelenleg is játszik egy darabban, amelyben egy csúf takarítónőt alakít, aki egy időre előkelő feleséggé változik, majd újra visszasüllyed az eredeti szituációba.

A színésznő szerint humor nélkül nem lehet élni. Akinek nincs humora, az olyan, mintha beteg lenne. Mindenkinek azt tanácsolja, vegye könnyedén az életet.

– Minden nap történnek olyan dolgok, amibe bele lehet halni, ha komolyan vesszük. Ha bántanak minket, azonnal vágjunk vissza a humor fegyverével. Ez az egyetlen módja annak, hogy ne váljunk megkeseredett öregasszonyokká.

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását