2024. április 14. - Tibor
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Rekord részvétel az innovációs pályázaton

Elismerésre méltó innovációs teljesítmények születtek az elmúlt évben is. Rekord részvétel mellett lezárult a 2023. évi 32. Magyar Innovációs Nagydíj pályázat.
2024. február 8. csütörtök 13:37 - HírExtra

A Magyar Innovációs Nagydíj pályázati felhívására összesen 56 kiemelkedő innovációs teljesítményt bemutató pályázatot nyújtottak be különböző magyarországi cégek. A pályázatra a gazdaság majdnem minden ágazatából - egészségügy, környezetvédelem és agrár területről - érkeztek, kreatív és kiemelkedő eredményt bemutató pályamunkák, továbbá 11 ígéretes startup pályázatot is regisztrálhattunk. 

A bírálóbizottság, a kutatási és fejlesztési eredmények alkalmazása révén, elsősorban a gazdasági mutatók - 2023-ban elért többleteredmény vagy többlet árbevétel -, valamint az egyéb műszaki, gazdasági előnyök, valamint a környezettudatosság alapján választja ki a 2023. évben legnagyobb jelentőségű és már az üzleti életben is sikeres innovációkat.

A 2023. évi Magyar Innovációs Nagydíj bírálóbizottsága elismert tudósokból, gazdasági szakemberekből áll, elnöke Csák János, kultúráért és innovációért felelős miniszter.

Az évente egyszer kiadásra kerülő Magyar Innovációs Nagydíj az elmúlt időszakban a gazdasági élet egyik legjelentősebb elismerésévé vált. 

Az ünnepélyes díjátadásra 2024 márciusában kerül sor a hagyományoknak megfelelően az Országház Felsőházi Termében. A díjazottak jogosulttá válnak a Magyar Innovációs Szövetség tulajdonában lévő itt bemutatott regisztrált Innovációs Díj embléma használatára is.

A Magyar Innovációs Díjakat elnyert vállaltok marketing kampányaikban, üzleti levelezéseikben, szakmai kiadványaikban, valamint a honlapjukon feltűntethetik az elnyert díj hivatalos emblémáját.

A 32. Magyar Innovációs Nagydíj a Kulturális és Innovációs Minisztérium és a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal főtámogatásával, valamint az Agrárminisztérium, az Energiaügyi Minisztérium, a Gazdaságfejlesztési Minisztérium és a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala támogatásával valósul meg.

Forrás: Magyar Innovációs Szövetség
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Tudomány témában
Ön szerint mi okozta a koronavírust?
Egyszerű véletlen
Az állatok és emberek közt megnövekedett találkozásszám
Kína terjesztette gazdasági előnyökért
Trump áll mögötte
Nem tudom, de nem lehet véletlen
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását