2024. április 20. - Tivadar
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

A motivált munkaerő a jó munkaerő

A cégek életében az egyik legnagyobb kihívást az jelenti, hogy megtalálják a megfelelő munkaerőt, majd ha valaki beválik, akkor őt hosszú távon meg is tudják tartani.
2023. március 15. szerda 07:25 - HírExtra

Az emberek számára egyre több szempont válik fontossá a munkabéren kívül, ami miatt hosszú távon egy helyen maradnak. Ilyenek lehetnek a különböző béren kívüli juttatások, mint az egészségügyi ellátás, a céges konditerem, vagy sportolási lehetőségek, de természetesen nagyon sokat nyomhat a latba a kellemes munkahelyi légkör is.

Mi az a Cloud Canteen?

Te is szeretnéd, ha a munkavállalóid valamilyen különleges extra juttatásban részesülnének? Próbáljátok ki a Cloud Canteen szolgáltatást az Ordit.hu oldalán keresztül, hogy még jobb és családiasabb legyen a hangulat az irodában!

Ez tulajdonképpen egy csoportos ebédrendelés, ami sok szempontból előnyös lehet a munkáltatóknak és a munkavállalóknak egyaránt. A munkáltató étkezési lehetőséget tud biztosítani a dolgozók számára anélkül, hogy saját étkezdét kellene fenntartania, míg a munkavállalóknak lehetőségük van kedvezményes étkezésre a munkahelyükön.

Turbózd fel a motivációt!

A dolgozók motivációjának fenntartása különösen fontos, ha szeretnéd, hogy gördülékenyen menjenek a feladatok. Ehhez sokszor apróságokon keresztül vezet az út. Lehet ilyen egy csapatépítő buli, egy közös társasjáték, de akár egy egyszerű gyümölcsnap is az irodában, amit például a Cloud Canteen szolgáltatás keretein belül is meg tudsz rendelni. 

Az, hogy meglepetésszerűen bekészítetek az egyik szünetbe néhány gyümölcstálat, süteményt, vagy egyéb finomságot, megerősíti az emberekben, hogy jó helyen vannak, és jó nagy adag motivációt adhatsz ezzel nekik a mindennapi feladatokhoz.

Otthonosság az irodában

Ha meg tudod erősíteni a munkavállalókban azt az érzést, hogy az iroda, ahol dolgoznak, egy családias légkörű hely, akkor sokkal szívesebben fognak oda bejárni, és nem mellesleg sokkal nehezebben fognak igent mondani egy másik álláslehetőségre is. Ezzel magadnak több módon is hasznot tudsz hajtani. Egyrészt elkerülhető a magas fluktuáció, ami lássuk be, a legtöbb helyen nagyon sok fejtörést okoz mostanában. 

Másrészt pedig, ha munkaerőre van szükséged, a jelenlegi dolgozók sokkal szívesebben fogják az ismerőseiket beajánlani. Ajánlások útján pedig lényegesen könnyebb jó és megbízható munkaerőt találni, aki hosszú távon is be fog válni.

Vissza a fedélzetre!

A covid alatti időszakban a legtöbb helyen próbáltak átállni a home office-ra, ami miatt kiürültek az irodák. 

Mostanra nagyon sokan el is várják munkakereséskor, hogy legyen ilyen lehetőség, de vezetői szemszögből nézve sokszor pang az iroda. A csapatépítő jellegű közös étkezések azonban be tudják csábítani még azokat a dolgozókat is, akik szívük szerint inkább ki sem mozdulnának otthonról.

Mindent összevetve tehát az említett szolgáltatás megrendelésével nincs vesztenivalód!

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását