2024. április 20. - Tivadar
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Három szerencsétlenül járt lottónyertes története

Nagyon sokan egy életen át minden héten megtippelik a bűvös 5 vagy bűvös 6 számot, abban reménykedve, hogy egy szép napon övék lehet a telitalálatos szelvény.
2022. augusztus 18. csütörtök 10:12 - HírExtra

Ugyanígy, az online kaszinó oldalakon is sokmillióan pörgetik a nyerőgépeket napról napra, az akár ezer millió forintos nagyságrendű nyereményeket üldözve. A hatalmas pénzeső azonban nem csak szerencsét hozhat magával. Íme három ember, akiknek nem sikerült túl sok jó kihozniuk a nyereményükből. Ha ezek a rossz történetek sem tántorítottak el és te továbbra is szeretnél nyertes lenni, akkor látogass el a https://magyarcasinos.com/uj-kaszino/ oldalra a  legjobb online szerencsejáték tippekért.

A Drogdíler: Ronnie Music Jr. (1200 millió forint)

Ronnie Music Jr. 2015-ben egy helyi boltban hirtelen ötlettől vezérelve vásárolt egy szelvényt, amivel azon nyomban sikerült megütnie az 1,2 milliárd forint értékű jakcpotot. Egyes más nyertesekkel ellentétben ő azonban nem tért rossz útra a nyereménytől. Ronnie már eleve a rossz úton járt, hiszen a szelvény vásárlásának pillanatában is éppen börtönbüntetésének megkezdésére várt egy kábítószerrel kapcsolatos ügy miatt. 

A pénz túlnyomó részét arra használta, hogy kiépítsen egy kábítószerterjesztő hálózatot, amit aztán börtönbevonulása után, a rácsok mögül irányított. Ronnie saját kis drogbiznisze végül egy több amerikai államon átívelő, a kolumbiai kartellekkel is üzletelő szuperhálózattá nőtte ki magát. Ronnie közben a börtönön belül sem érezte annyira rosszul magát, egyszerre lógott fehér felsőbbrendűséget hirdető neonáci bandákkal és afroamerikai bandákkal is. A kis kaland vége végül egy újabb, 21 éves börtönbüntetés és teljes vagyonelkobzás lett, így Ronnie végül az 50-es éveiben, csóróként jöhet majd csak ki a rácsok mögül.

A Bankrabló: Jim Hayes (8000 millió forint)

A szintén amerikai Jim Hayes 1998-ban, 35 évesen nyert hatalmasat a helyi lottón. Sok más nyertestársához hasonlóan azonban ő sem nagyon értett a pénzhez, így a nyereménye azonnal egyre gyorsuló ütemben kezdett fogyni. Két évtized múlva már szinte semmi nem maradt a nyereményből, Hayes pedig 2007-re saját elmondása szerint teljesen gyógyszerfüggővé is vált. 

A még megmaradt pénzből beköltözött egy kis lakásba, azonban az hamarosan villámcsapás miatt leégett, így Hayes fedél nélkül maradt. Mivel már sehonnan nem tudott pénzt szerezni, 2017-ben elkezdett bankokat kirabolni. Nem bizonyult rossz bankrablónak, 5 hónap alatt 11 sikeres rablást tudhatott maga mögött, mielőtt elkapták volna. Bár már közel 60 éves, Hayes végül kapott egy második esélyt. Mivel nem volt priusza, sérültek sem voltak, és fegyvert sem használt soha, így mindössze 3 évet kell ülnie.

Testvére bérgyilkost küldött rá: William Post (6300 millió forint)

Amikor 1988-ban megütötte a főnyereményt, William Post azt gondolta, hogy minden problémája egy csapásra megoldódott. Pedig az igazi problémái még csak ezután kezdődtek. Az addigi főbérlője azonnal beperelte, azt állítva, hogy volt egy megállapodásuk a köztudottan nagy lottós Williammal, ami szerint ha nyer, akkor a nyereményt elfelezik, cserébe azért, hogy William picivel olcsóbban lakhasson az albérletben. Egyik testvére pedig bérgyilkost fogadott és megpróbálta megöletni, hogy megszerezze tőle a pénzt. 

Bár sem a főbérlő sem a testvére nem járt sikerrel, William bánatában naphosszat drága dolgokat vásárolgatott. Vásárolt például egy repülőgépet, azzal az ötlettel, hogy majd megtanulja vezetni. Amikor egy évtized múlva becsődölt, a bank 2 hatalmas házát, 1 hajóját, a repülőt és féltucat autót árverezett el. William végül 2006-ban halt meg, a halála előtti években pedig már rokkantnyugdíjból kuporgott egy szociális lakásban.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását